Havi horoszkóp 2020. július – Csökkentsd a terheid

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.06.28. 17:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első időszakában a béke és a harmónia kísér utadon. Most szerethetőnek és szeretetteljesnek érzed önmagad, önbizalmad is a helyére kerül és a siker sem kerül el, nem csak a magánéletben, hanem a munkádban, pénzügyekben sem. Ez a legjobb időszak arra, hogy valami izgalmas dologba fogj, mégpedig mihamarabb, hiszen ez a kedvező állapot nem fog örökké tartani nálad. Később nagyobb erőfeszítésre lesz szükséged, ha hasonló eredményt szeretnél elérni.

A hónap közepén már egy kicsit bonyolódhat körülötted a helyzet és egy külső körülmény hatására talán változtatnod is kell egy elképzeléseden, terveden. Most azon áll, vagy bukik a sikered, hogy mennyire nagy benned az elszántság, elkötelezettség. Amennyiben azonban sikerrel jársz, a jutalom és az elismerés meg fogja haladni a legmerészebb várakozásaidat is.

A hónap végén egy lehetőség kapujába kerülsz, melyet kihasználva rövidebb idő alatt érheted el egy célodat. Mielőtt azonban belevágnál a dologba, kérj tanácsot valakitől, akiben megbízol és aki szakértelmével talán felhívja a figyelmed a buktatókra is. Ne feledd ugyanis, hogy a rövidebb út nem mindig jobb is. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Rák – havi horoszkóp

A hónap első időszakában erős lehet benned a késztetés, hogy számot vess eddigi életeddel, számba vedd a sikereket és a kudarcokat és leltárt készíts arról, mi van még kipipálatlanul azon a bizonyos bakancslistán. Ha túl sok minden sorakozik ott és túl kevés, ami már teljesült, akkor itt az ideje változtatnod. Légy a fókuszban most egy kicsit te a saját életedben. Az legyen a fontos, hogy te mit szeretnél és ne az, hogy megfelelj másoknak.

A hónap közepén egy változó környezeti feltétel arra inspirálhat, hogy új egyensúlyi helyzetet hozz létre magad körül. Légy rugalmas, nyitott és ne félj ésszerű kockázatot sem vállalni, ha kell. Ezen a ponton talán szembe kell nézned egy kisebb feszültséggel is, de nem szabad engedned. Ha kell, képviseld a saját érdekeidet erőteljesebben, vagy akár agresszíven is másokkal szemben.

A hónap utolsó harmadában a szabadság és a függetlenség vár rád, talán egy utazás formájában. Ebben az időszakban friss ismeretségek és izgalmas élmények várnak, melyek során inspirációkat, ötleteket gyűjthetsz és megtapasztalhatod az élet naposabb oldalát is. Számíts arra is, hogy nem kerül el az intrika sem, a közeledben ugyanis nem mindenkinek fog tetszeni az új egyéniség, amely most előbújni készül belőled. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.