Havi horoszkóp 2020. július – Csökkentsd a terheid

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.06.28. 17:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszakában nem lesz könnyű a feladataidra fókuszálnod, mivel a figyelmedet időről időre elvonja egy álom, amely egyre valószínűbb, hogy valóra is válhat hamarosan. Türelmed, elszántságod és kötelességtudatod azonban, mint mindig, most is felülkerekedik majd, ami azt eredményezi, hogy az eredményeid messze túlszárnyalják majd az elvárásokat. Ezekben a napokban fontos lehet, hogy éreztesd valakivel, mit érzel iránta, különösen akkor, ha az illető nehéz időszakon megy keresztül.

A hónap közepén valaki próbára teheti a türelmedet, amikor arra próbál kényszeríteni, hogy az ő játékát játsszad, miközben intrikákkal és érzelmi zsarolással igyekszik saját magán tartani a figyelmedet. Ne feledd, ha belemész a játékba, talán soha nem szabadulsz belőle, így okosabb, ha figyelmen kívül hagyod minden próbálkozását úgy téve, mintha nem is vennéd észre a praktikáit.

A hónap végén akadályokba ütközhetsz, valaki talán kritikát fogalmaz meg veled szemben, vagy az utadba áll, megpróbál keresztbe tenni neked. Lehet, hogy ezúttal okos megoldás lenne egy taktikai visszavonulás és újratervezés, de a céljaidat ne add fel. Ha elszánt vagy, eljutsz oda, ahová akarsz más úton is, kevesebb konfliktus vállalva.  >>> Itt a heti horoszkóp is!

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első időszakában úgy érezheted, hogy a kelleténél nagyobb rakomány nehezedik rád, amit bármennyire is felelősségteljesen állsz a dolgokhoz, csak nagyon nehezen tudnál tovább cipelni. Ha így van, itt az ideje az újratervezésnek és a felesleges terhek ledobásának. Ne feledd, hogy nem kell mindent egyedül elvégezned és az sem biztos, hogy érdemes ennyi mindent bevállalnod. Azt tartsd most szem előtt, hogy neked mi a legfontosabb és ezen az alapon szelektálj!

A hónap közepén hatékonyan és eredményesen telnek a napok, létrejön benned egy belső egyensúly, megszáll a nyugalom és végre lesz energiád arra is, hogy a jövőről tervezgess. Itt az ideje, hogy a pihenésről, kikapcsolódásról és egy utazásról gondolkodj, ehhez pedig segítséget, támogatást kaphatsz egy olyan helyről, ahonnan talán nem is számítasz erre. Légy rugalmas, nyitott most egy extrémnek tűnő ajánlatra is.

A hónap végén egy elgondolkodtató ötlet felvillanyozhat, új ötleteket és izgalmas lehetőségeket mutathat meg számodra. Kiváló alkalmat találhatsz most arra, hogy újraépítsd a kapcsolatrendszered egy részét, de arra is, hogy egy merőben új irányt szabj meg az életednek, ha ezt akarod. Ha nagyobb személyes szabadságra vágysz, akkor most ragadd meg a lehetőséget, ha pedig újratárgyalnál néhány dolgot egy kapcsolatodban, akkor itt az ideje ennek is. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.