Heti horoszkóp 2020. június 8. – június 14. – Erősödő kapcsolatok

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.06.06. 17:01

Az Oroszlán felszámol egy problémát, a Skorpiót a megérzése segíti. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében harmonikusan alakulhat a lelki életed, ami különösen jó hatással lehet az emberi kapcsolataidra. Ma jó időszak kezdődik és ez alkalmad ad, ha valakivel tovább építenéd a viszonyodat, de arra is, ha egy meglévő ellentétet szeretnél elrendezni. Úgy kerülhetnek érzékeny ügyek is terítékre, hogy közben nem kerül sor feszültségre, vitára.

A hét második felében visszatérhet egy régi élethelyzet, ami felszabadíthat benned egy emléket. Könnyen lehet viszont, hogy az eltelt idő távlatában több mindent másképpen látsz majd, így másképpen éled meg mindezt. Ha van mit feldolgoznod lelkileg, most megteheted és ha kell, le is zárhatod önmagadban az életed ezen szakaszát. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében egyensúly jellemzi az életedet és ez vonatkozik a munkára, családra és a szerelmi kapcsolatokra is. Igyekezz minél több alkalmat teremteni arra, hogy megéld a sikert, a harmóniát, amely most körülvesz. Ügyelj arra, hogy minél több időt tölts el a számodra kedves emberekkel és arra is, hogy elkerüld azokat, akik negatív gondolkodásukkal képesek téged félrebillenteni lelkileg.

A hét második felében a pozitív érzékenység jellemezhet téged. Egy igen kellemes élethelyzetbe, lelki állapotba kerülhetsz, melyet minden bizonnyal ki fogsz tudni élvezni. A belőled sugárzó energia most mások számára is szinte gyógyító erejű lesz, így ne lepődj meg azon, ha hirtelen többen is veled szeretnék eltölteni az idejüket. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.