Heti horoszkóp 2020. június 8. – június 14. – Erősödő kapcsolatok

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.06.06. 17:01

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első időszakában felerősödhetnek benned az ösztönök és az érzések, így sokkal szorosabban lehetsz képes kapcsolódni lelkileg a szeretteidhez is. Ezekben a napokban fokozott igényed lehet a szeretetre, biztonságra és érzékenyen reagálhatsz arra, ha esetleg valaki nem a megfelelő módon szól hozzád. Egy álom, vagy látomás azonban talán egy kissé keményebbé tesz.

A hét második felében egyre jobb kilátásokkal vághatsz bele újra egy terved megvalósításába. Most megtalálhatod a legjobb és a leggazdaságosabb utat is egy célodhoz, de egy ponton döntened kell, hogy melyik az, amely fontosabb számodra. Ezekben a napokban egy érzékeny téma újbóli előkerülése borzolhatja fel a kedélyeket a közvetlen környezetedben. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében ingerlékennyé válhatsz, különösen akkor, ha valaki a közeledben rajtad köszörüli a nyelvét, vagy olyan megjegyzést tesz rád, vagy egy szeretteidre, amelyet nem tartasz megfelelőnek. Igyekezz a sértésre nem sértéssel reagálni és inkább egy elegáns riposzttal elégtételt venni. Ehhez neked igazán nem kell a szomszédba menned.

A hét második felében lelkesnek és felszabadultnak érezheted magadat, mivel sorban érkezhetnek be a jó hírek és a pozitív visszajelzések veled kapcsolatban. Most vonzerőd megnövekedik és könnyebben tudod majd érvényesíteni az akaratodat is. Ha kedvezményt, vagy előnyt szeretnél elérni valahol, most jó eséllyel a legjobbat hozhatod ki egy helyzetből. >>> Itt a június havi horoszkóp!

.