Heti horoszkóp 2020. június 8. – június 14. – Erősödő kapcsolatok

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.06.06. 17:01

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első fele a kapcsolattartásról és a zökkenőmentes emberi kapcsolatokról szólhat számodra. Remek órákat tölthetsz együtt számodra kedves emberekkel és arra is alkalmad lehet, hogy felszámolj egy problémát, amely régóta nyomás alatt tartotta egy kapcsolatodat. Ezekben a napokban remek tárgyalóképesség is jellemez, ami alkalmat ad arra, hogy egy adott szituációban kedvezményeket érj el.

A hét második felében nemcsak a szeretteid felől érzed majd a támogatást, hanem egy váratlan helyről is, ami extra lehetőségeket és pozitív hangulatot eredményez majd. Ezekben a napokban ünneplésre adhat okot egy sikered, amely talán egy munkával, vagy egy vizsgával kapcsolatos és amely jelentős lelki tehertől szabadít meg téged. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első időszakában alábbhagy, vagy megszűnik egy aggodalmad, mivel körülötted csupa pozitív fejleményről kapsz hírt. Ezek a napok alkalmasak lehetnek arra, hogy egy régebben elvesztett fonalat ismét felvegyél és megpróbálj egy projektet ott folytatni, ahol azt abbahagytad. Itt az ideje, hogy kibújj a csigaházadból és végre ismét olyan életet élj, amelyet szeretnél. Ehhez pedig most egy egészen kedvező ajánlat is kapóra jöhet.

A hét második felében elveszítheted a motivációdat egy ügyben valakinek a viselkedése miatt és mindez még a vele való kapcsolatodra is rányomhatja a bélyegét. Hamarosan döntened kell arról, hogy milyen viselkedés az, amit még eltűrsz egy viszonyban és mi az, ami miatt tartósan megszakítod a kapcsolatot, mivel az már megmérgezi a lelkedet. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.