Heti horoszkóp 2020. június 8. – június 14. – Erősödő kapcsolatok

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.06.06. 17:01

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében, tisztában kell lenned a saját képességeiddel és megfelelő önbizalommal kell közeledned egy megoldandó feladathoz. Az elvárásaidnak összhangban kell lennie a lehetőségeiddel és nagyon kell ügyelned arra is, hogy felesleges dolgokra és emberekre ne fecséreld a drága idődet. Most a hatékonyság legyen a fő szempontod. Ha így teszel, az eredménnyel is elégedett leszel.

A hét második felében egy érdekes és vonzó emberrel hozhat össze a sors, ami viszont felveti a kérdést, vajon mekkora kockázatot vállalsz be és milyen messze vagy képes elmenni egy ismeretlen szituációban. Ne feledd, hogy az a természetes félénkség és gátlás, amit érzel, nem a véletlen műve. Figyelmeztetés és önvédelem egyben, amely igyekszik megóvni téged a hibáktól. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében egy kellemetlen, vagy félreérthető élethelyzet miatt az életedben meglévő harmónia elillan egy időre, mindez pedig feszültséget, szorongást hozhat a mindennapjaidba. Ahhoz pedig, hogy az egyensúly helyreálljon, arra lesz szükség, hogy rugalmasan állj hozzá pár dologhoz és ha kell, belemenj némi kompromisszumba is.

A hét második felében viszont már a küzdőszellem lehet az, amely meghatározza a napokat. Lehet, hogy a saját jogaid érdekében, de az is elképzelhető, hogy valaki más védelmében aktivizálhatod magadat. Mindezt különösen akkor váltja majd ki belőled egy élethelyzet, ha a becsület és a tisztesség forog kockán. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.