Heti horoszkóp 2020. június 8. – június 14. – Erősödő kapcsolatok

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.06.06. 17:01

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében remek alkalmaid adódhatnak, hogy a meglévő emberi és üzleti kapcsolataidat erősítsd, de arra is lesz lehetőséged, hogy új irányokba indulj el. Ezekben a napokban elismerések és akár bókok formájában is érkezhetnek be hozzád pozitív visszajelzések, ami megnövekedett önbizalmat adhat és hitet egy jobb jövővel kapcsolatban. Most egy régi vitás kérdést is rendezhetsz valakivel és ehhez még kompromisszumot sem kell majd kötnöd.

A hét második felében egy őszinte baráti kapcsolatodat ápolhatod, amikor valaki hozzád fordul egy problémájával és talán a tanácsodat kéri. Ennek során pedig feltörhetnek belőled is az érzelmek, ami alkalmat ad arra, hogy mindketten könnyítsetek a lelketeken egy ügyben. Most lehetőséged lesz önmagadba nézni és megfogalmazni valamit, ami eddig talán nem sikerült. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében az átlagosnál kevesebb stressz ér és kevesebb kellemetlen esemény történik körülötted és ez nagyban szerepet játszik abban, hogy kezdenek a dolgaid visszatérni a rendes kerékvágásba. Ezek a napok jó alkalmat adnak arra, hogy egy kicsit rendezd a soraidat és néhány dologban ismét felvedd a fonalat. Különösen igaz lehet ez egy kikapcsolódással, utazással kapcsolatos projektre, mely már régóta esedékes lenne.

A hét második felében valaki nagy hatással lehet rád és ez a meglévő kapcsolataidat, viszonyaidat is érintheti. Légy óvatos azonban most még a saját érzelmeiddel kapcsolatban is, mert könnyen lehet, hogy amit érzel, az inkább az újdonság varázsa, mintsem egy mély és tartós érzelem. Adj időt magadnak arra, hogy a megfelelő helyen kezeld azt a hatást, ami most ér. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.