Havi horoszkóp 2020. augusztus – Ha hagyod, felpörög az élet

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.07.29. 17:01

A Szűz nagyon nehezen tudja kordában tartani az érzelmeit, a Mérleg erős kísértésbe esik. Augusztus havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első harmadában váratlan változásokra kell felkészülnöd, melyek nagy része pozitívan érint majd, de lesz olyan is, amely megoldandó problémákat hoz. Egy ponton el kell majd döntened, hogy egy kockázatot vállalsz be, vagy leírsz egy veszteséget. Gondolkodj pozitívan és ne veszítsd el a reményt egy pillanatra sem!

A hónap közepén meggyőző erővel tudsz képviselni egy álláspontot és erős ráhatásod lesz a környezeted gondolkodására. Ne feledd, hogy szavaid erőt képviselnek és befolyásolhatják mások életét, kezeld felelősen a szituációt, amely most kialakul körülötted. Ezekben a napokban pénzügyi nehézségeid támadhatnak, de az állapot csak átmeneti jellegű lesz.

A hónap végén viszont már egy vásárlás, vagy egy megrendelés, esetleg valamilyen szervezés lehet az, amely lázban tart téged és a környezetedet. Légy körültekintő, reális és csak addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér. De addig mindenképpen! Hozd ki az adott helyzetből a lehető legtöbbet! >>> Ez a csillagjegy lehet számodra ellenszenves

Bika – havi horoszkóp

A hét első harmadában a kemény munkáddal elért sikered valakinek annyira bánthatja a szemét, hogy talán provokálni támad kedve téged. Maradj nyugodt és magabiztos, ne hagyd, hogy kibillentsenek az egyensúlyi állapotból. Ha így teszel, az illető hamar feladja majd a próbálkozást és visszavonul duzzogni.

A hónap közepén felgyorsulhatnak az események körülötted, amely tőled is gyors reakciókat kíván. Légy azonban nagyon körültekintő, mivel a kapkodás növelheti a hibáid kockázatát. Légy türelmes az eredményeket illetően is, lehet, hogy nem azonnal látszik majd az erőfeszítéseid következménye. Fontos döntéseket, főleg, ha pénzügyi természetűek, most ne hozz!

A hónap végén alkalmad lehet kifejezni valaki iránt a szeretetedet, vagy a tiszteletedet, de ennek eredménye nem biztos, hogy pontosan az lesz, amire vársz. Történjen bármi, legyen bármilyen váratlan is egy kialakult helyzet, ne veszítsd el a nyugalmadat és te tégy, vagy mondj olyasmit, melyet később esetleg nagyon megbánnál.  >>> Ez a csillagjegy lehet számodra ellenszenves

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.