Havi horoszkóp 2020. augusztus – Ha hagyod, felpörög az élet

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.07.29. 17:01

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első időszakában harmónia és nyugalom jellemez érzelmileg, de a munkádat is egyensúly és fokozódó sikerélmény jellemzi majd. Most ismét előveheted egy régi tervedet és ha szeretnél, visszatérhetsz egy olyan régi szokásodhoz, az életmódodban, melyet már egy ideje hiányolnod kellett. Ezekben a napokban valaki nagyra értékeli a munkádat és ez további lehetőségeket vetít előre számodra, melyek alaposan beindíthatják a fantáziádat is.

A hónap közepén mentális erőd megnövekedhet, amitől nagyobb hatással tudsz lenni a környezetedben lévőkre, mint általában. Most könnyebben győzheted meg az embereket az igazadról, sikeresen adhatsz, vagy vehetsz dolgokat, de közben ügyelned kell arra is, nehogy utólag valaki azt érezze, kihasználtad gyengeségét. Ezekben a napokban egy titokra derülhet fény, amely új megvilágításba helyezheti a kapcsolatodat egy fontos emberrel.

A hónap végén próbára teheti a türelmedet valaki, aki talán provokációval, vagy más ármánykodással akarja megkeseríteni az életedet. Jól válaszd meg a harcmodort vele, nehogy végül egy soha véget nem érő problémával találd szembe magadat. Ezt pedig egy túl erős, vagy egy túl gyenge válaszreakció is könnyedén előidézheti. >>> Ez a csillagjegy lehet számodra ellenszenves

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában az érzelmi életed korántsem mondható majd unalmasnak, hiszen lángoló feszültség, csalódás, és mindent elsöprő szeretethullámok egyaránt előfordulhatnak benne. Hogy melyik kerekedik felül végül az részben rajtad is múlik. Igyekezz hát főleg a pozitívumokra koncentrálni és figyelmen kívül hagyni mindent, ami bántóan hat, vagy feszültséget okoz.

A hónap közepén egy remek hírt, vagy egy szerencsés eseményt ünnepelhetsz, de az örömödbe egy kis üröm is vegyülhet, amikor azt látod, hogy valaki nem tudja őszintén elfogadni a sikeredet. Ha emiatt esetleg csalódott vagy, az természetes, de ne ítélj elhamarkodottan és főleg ne véglegesen. Ezekben a napokban egy izgalmas találkozás alaposan kimozdít a komfortzónádból, de hogy ezt mennyire hagyod, az már egyes egyedül rajtad múlik majd.

A hónap utolsó harmadában egy körülötted lévő személy meglepetéssel szolgál és a jellemének egy olyan oldalát tárja fel előtted, amely eddig rejtve maradt. Az pedig, hogy ez számodra kellemes, vagy kellemetlen csalódással jár, egyedül rajtad múlik, illetve azon, hogy mennyire tudod nyitottan kezelni azt a tényt, hogy milyen sokféle is tud lenni az ember.  >>> Ez a csillagjegy lehet számodra ellenszenves

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.