Havi horoszkóp 2020. augusztus – Ha hagyod, felpörög az élet

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.07.29. 17:01

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első harmadában könnyedén teszel jó benyomást az emberekre és ez még pozitív hozzáállással is párosul, ami szinte garancia arra, hogy bármibe is fogsz, sikerrel jársz. Használd ki a helyzetet, légy kezdeményező és valósíts meg mindent, amit csak akarsz. Támogatód, drukkered lesz most bőven!

A hónap közepén viszont arra kényszerülhetsz, hogy egy vártalan helyzetet némi kockázatot vállalva kezelj. Ezekben a napokban fontos lehet a türelem és az alkalmazkodó képesség a sikerhez, de az is elképzelhető, hogy külső segítséget is igénybe kell venned mindehhez. Ne aggódj, erre több jelentkező is lesz, mint gondolnád!

A hónap végén gondod támadhat valakivel, akinek talán szúrják a szemét a sikereid és megpróbál szóval, vagy akár tettel is problémákat okozni neked. Valószínűleg fogalma sincs, mit kockáztat ezzel, hiszen te általában higgadtan viseled az ilyesmit, de alkalomadtán te is képes vagy szúrni ott, ahol neki a legjobban fáj.  >>> Ez a csillagjegy lehet számodra ellenszenves

Rák – havi horoszkóp

A hónap első időszakában vonzó leszel a környezeted számára, mivel egy furcsa belső harmónia sugárzik majd belőled és ez alól senki sem tudja kivonni magát körülötted. Népszerűséged most lehetőséget ad arra, hogy elérd másoknál a céljaidat, megszervezz valamit, legyen az egy ünnepség, összejövetel, vagy akár egy közös program. Légy kezdeményező!

A hónap közepén akkor lehetsz igazán sikeres, ha hajlandó vagy elhagyni a komfortzónádat, és olyan területekre is hajlandó vagy belépni, ahol előtte nem fordultál meg soha. Most jó üzleteket köthetsz, ideális az idő vásárlásra, vagy akár arra, hogy jó áron értékesíts valamit. Ezekben a napokban egy izgalmas találkozás összekuszálhatja az érzelmeidet egy időre.

A hónap végén egy izgalmas esemény okoz nálad egy kis hőemelkedést, mivel annak a magánéletedre is komoly hatása lehet. Légy nyitott most az új dolgokra, helyszínekre, vagy épp emberekre is, mivel egy szerencsés meglepetés nagyon kellemes időszak kezdetét hozhatja el az életedbe.  >>> Ez a csillagjegy lehet számodra ellenszenves

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.