Havi horoszkóp 2020. augusztus – Ha hagyod, felpörög az élet

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.07.29. 17:01

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszaka igazán alkalmas lehet számodra egy kis számvetésre, ahol áttekinted, mit értél el és mi az, ami még előtted áll. Ez utóbbi listából pedig talán érdemes néhány dolgot újragondolni, hiszen a közelmúltban annyi minden változott meg, hogy ez a jövőbeli terveidre is komoly hatással lehet. Légy rugalmas és ne félj újratervezni, ha kell!

A hónap közepén egy váratlan és nem is biztos, hogy pozitív kicsengésű esemény okozhat izgalmat az életedben, de türelemmel, kitartással úrrá lehetsz az esetleges nehézségeken is. Most vállalhatsz egy kisebb kockázatot is a cél érdekében, de ne feledd mindezt a reális keretek között tartani. Ügyelj különösen arra, nehogy hosszú távon elköteleződj olyan mértékben, amely már a mindennapjaidat fenyegeti.

A hónap végén egy rendkívüli személlyel hozhat össze a sors, aki kíváncsivá tesz és a hatása alól nagyon nehezen tudod kivonni magadat. Most talán nagyon nehezedre esik visszafogni az érzelmeidet és arra is komoly esély van, hogy képes leszel olyasmit is megtenni, amiről azelőtt hallani sem akartál volna. Mielőtt azonban belevágnál bármibe, azonosítsd az érzelmeidet a meglévő kapcsolataidban is.  >>> Ez a csillagjegy lehet számodra ellenszenves

Szűz – havi horoszkóp

Szeretet, lelkesedés és pozitív események jellemezhetik a hónapod első időszakát, ami nemcsak a magánéletedet, hanem a pénzügyeidet is rendkívül kedvezően érintheti. Most egy jó lehetőséget kihasználva nagyot ugorhatsz előre és megvalósíthatod egy régi tervedet, sőt ebben még Fortuna is a segítségedre lehet.

A hónap közepén olyan erős vonzalom alakulhat ki benned valaki iránt, ahogy nagyon nehezen tudod majd kordában tartani az érzelmeidet. Ezekben a napokban olyasmire is kapható lehetsz, amelyekre előtte nem és csak a szemérmes természeted, valamint józan eszed lehet gátja annak, hogy olyasmit tegyél, amit talán később meg is bánnál. Használd is ezeket az ellensúlyokat!

A hónap végén viszont nem úszhatsz meg egy kis számvetést önmagaddal, amikor egy jeles napon áttekinted, mit értél el eddig az életben. Ezekből bőven meríthetsz erőt és büszkeséget a jövőre nézve. Ezekben a napokban bepillantást nyerhetsz még egy hozzád közelálló személy eddig rejtett titkába is, amely egy izgalmas új réteget adhat hozzá a kapcsolatotokhoz. >>> Ez a csillagjegy lehet számodra ellenszenves

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.