Havi horoszkóp 2020. augusztus – Ha hagyod, felpörög az élet

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.07.29. 17:01

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első harmadában személyiségednek olyan ereje lehet, hogy szinte mindenkit elbűvöl a környezetedben. Most egy kis önbizalommal olyan dolgokat is elérhetsz másoknál, melyekről álmodni sem mertél azelőtt. Fogalmazd meg előre magadban, mit szeretnél és állj oda. Meg fogsz lepődni, milyen könnyen megy majd!

A hónap közepén egy váratlan helyzet megoldására kockázatos, vagy épen szabálytalan megoldások kínálkoznak számodra, de nem biztos, hogy érdemes ezen az úton elindulnod. Bármekkora is a kísértés, ne kövess másokat, te csak maradj meg a megszokott egyenes úton még akkor is, ha emiatt némi késedelemmel kell számolnod a céljaidat illetően. Ne aggódj, mert végül te fogsz előbb odaérni!

A hónap végén talán egy kicsit a fáradtság is közrejátszik abban, hogy csökken a motivációd a munkákat illetően. Ha így van, de erőltesd azt, ami úgysem menne túl jól, helyette igyekezz azzal foglalkozni, ami kikapcsol, regenerál. Hamarosan amúgy is össze kell kapnod magadat, hiszen fontos feladatok várnak rád.  >>> Ez a csillagjegy lehet számodra ellenszenves

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első időszakában könnyen jönnek az eredmények a munkádban, de a magánéleted is kellemesen alakul. Magabiztos és kiegyensúlyozott leszel, de közben ügyelned kell arra is, nehogy a túlzott elbizakodottság miatt hibázz valamiben. Ezekben a napokban számíthatsz egy kisebb provokációra is valakitől, aki az utóbbi időben rossz szemmel nézi a sikereidet.

A hónap közepén kissé felpörög az élet körülötted, amit az okozhat, hogy egy váratlan esemény hirtelen döntéseket, változtatásokat követel tőled. Igyekezz minél kevesebbet hibázni és arra is, nehogy az ingerlékenységed a szeretteidre is hatással legyen. Fontos pénzügyi kérdésekben most lehetőleg ne hozz döntést.

A hónap végén lassíthatsz egy kicsit, jobban jut időd a családra, a szeretteidre, így ha teheted, tervezz be valamilyen kellemes programot, ahol lehetőséged nyílik elmélyíteni a kapcsolatokat és közös élményeket szerezni. Egy fontos személlyel most érzelmi áttörést érhetsz el, de ehhez talán el kell hagynod egy időre a komfortzónádat is.  >>> Ez a csillagjegy lehet számodra ellenszenves

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.