Havi horoszkóp 2020. augusztus – Ha hagyod, felpörög az élet

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.07.29. 17:01

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első harmadában az lehet az érzésed, hogy valaki szándékosan igyekszik megnehezíteni az életedet intrikával és apró kis praktikákkal. Talán nem is jársz olyan messze az igazságtól, de nem biztos, hogy a nyílt konfrontáció lehet erre a megoldás. Légy kreatív és válassz olyan ellenstratégiát, amelyre nem számít.

A hónap közepén egy sajátos esemény, vagy változás miatt nyomás nehezedik rád, de nem szabad abba a hibába esned, hogy a könnyebb, de kockázatosabb utat választod. Légy türelmes és ne hagyd magadat belerángatni valami olyasmibe, amely később sokkal nagyobb gondot okoz, mint a probléma, melyre megoldást hoz.

A hónap végén bepillantást kaphatsz valamibe, amely talán megváltoztathatja az életed egy részét. Ennek következményeként változhat az életformád, új szokásokat vehetsz fel, vagy éppen régi, rossz szokásokat hagyhatsz el. Ha pedig kitartó vagy, egy egészen új, minőségi időszak jöhet el az életedben.  >>> Ez a csillagjegy lehet számodra ellenszenves

Halak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egy kellemes, felszabadító életfázis köszönt rád, amikor egy nagyon fontos új lépcsőfokra lépsz az életedben. Talán egy új munkahely, vagy egy költözés okozza mindezt, de az is elképzelhető, hogy a magánéletedben kezdődik el minőségileg új szakasz. Kiváló időszak ez számodra, melynek minden percét élvezd ki és fogadd el az összes ezzel járó örömöt. Ne mulaszd el az ünneplést sem!

A hónap közepén, ha nem vagy elég körültekintő, kellemetlen napok várhatnak rád. Valaki ugyanis megtévesztéssel, intrikával megpróbál ártani neked, de csakis akkor jár sikerrel, ha hagyod, hogy megtévesszen. Ezekben a napokban légy különösen körültekintő egy alkalmi ajánlattal szemben, melyet egy távoli ismerősöd, vagy rokonod hoz eléd.

A hónap végén valaki nagy hatást gyakorol majd rád érzelmileg. Az azonban, hogy mindez milyen befolyással lesz az életedre, az csakis rajtad múlik. Ha akarod, fenekestől felforgathatsz mindet magad körül, de a kérdés az, hogy ettől boldogabb leszel-e majd hosszú távon. Mindez egy kiváló alkalom lehet arra, hogy meghatározd magadnak, mi fontos és mi kevésbé az.  >>> Ez a csillagjegy lehet számodra ellenszenves

.