Havi horoszkóp 2021. január – Új energiák

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.12.28. 16:02

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap elő felében egy találkozás lehet hatással a karrieredre, vagy a magánéletedre. Most egy új kapcsolat kellemes meglepetést is hozhat, de egyben nagyon megnöveli az esélyét egy konfliktus kialakulásának is körülötted. Nem mindenkinek tetszik majd ugyanis a környezetedben a változás, amely előtt állsz. Próbáld a dolgokat mások szemszögéből is nézni, hogy jobban megérthesd a reakciókat, de a terveiden csak emiatt ne változtass.

A hónap közepének a kulcsa a helyes kommunikáció lehet számodra. Igyekezz mindent, amit teszel, egyértelműen elmagyarázni a környezetednek, legyen ez különösen igaz a közvetlen szeretteidre. Ha így teszel, könnyedén elnyerheted a támogatásukat olyan ügy mentén is, amely esetében elsőre talán borítékolható lenne a vita.

A hónap vége a magánéletedről szólhat. Ha egyedülálló vagy, remek alkalom lesz az ismerkedésre egy eseményen való részvétel, ahol izgalmas partnerre lelhetsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor pedig kihasználhatod a kedvező együttállást arra, hogy tovább mélyítsd kettőtök kapcsolatát. Ne feledd, a dolgokat megédesíti, ha nyitott vagy új dolgokra is a szerelemben. >>> Itt az éves horoszkópod 2021-re  >>> Itt a 2021 évi pénzügyi horoszkóp

Bak – havi horoszkóp

A hónap első felében komoly feladat állhat előtted, amikor arra szánod rá magad, hogy javíts egy elromlani látszó üzleti, vagy magánéleti kapcsolaton. Légy kezdeményező és együttműködő, fejezd ki egyértelműen, hogy az érdeked neked is az, hogy minden a régi kerékvágásba kerüljön vissza.

A hónap közepén váratlan kiadások jelentkezhetnek egy eseménnyel kapcsolatban, de erre valószínűleg egyáltalán nem fogod sajnálni a pénzt, mivel számodra is fontos lesz, hogy ott úgy jelenj meg, ahogyan elvárható. Ahhoz azonban, hogy minden a szád íze szerint történjen, némi kreativitásra is szükséged lesz.

A hónap végén ismét rátalálhatsz valamire, amiről azt hihetted, hogy már örökre elveszett számodra. Meglepődve tapasztalhatod azonban, hogy a dolgok időközben megváltoztak és ma már másképpen kell viszonyulnod mindehhez. Igyekezz rugalmasan közeledni a kérdéshez és ne lepődj meg, ha valami olyasmivel találkozol, ami egy időre kibillent a komfortzónádból. >>> Itt az éves horoszkópod 2021-re  >>> Itt a 2021 évi pénzügyi horoszkóp

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.