Havi horoszkóp 2021. január – Új energiák

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.12.28. 16:02

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap elején örömteli változások és egy szerencsés fordulat várhat rád, de ahhoz, hogy maximálisan ki tudd használni ezek előnyeit, követned kell a megérzéseidet is. Egy nagyon elfoglalt, de igencsak produktív időszak vár rád, amikor mindenféle ellenállás nélkül úgy tudsz előrehaladni, mint kés a puha vajban.

A hónap közepén kellemetlen vitába keveredhetsz valakivel, vagy valakikkel és a véleménykülönbség régi ismeretséget, akár barátságot is megterhelhet. Gondolkodj el azon, hogy a dolgok melyik oldala fontosabb számodra. Egy régi barát, vagy az általad igaznak vélt perspektívához való görcsös ragaszkodás. Nem lenne jobb a világ úgy, ha mindenkinek lehetne saját véleménye bizonyos dolgokról?

A hónap végén fontos döntések várnak rád, melyek hosszabb távon kihathatnak az életed alakulására. Ne vedd félvállról a dolgokat és mielőtt kimondanád a végső szót, konzultálj olyan emberrel, akiben megbízol. Ebben az időszakban egy csalódás érhet, ami megterhelheti egy fontos közeli ismerőssel való viszonyodat is. >>> Itt az éves horoszkópod 2021-re  >>> Itt a 2021 évi pénzügyi horoszkóp

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban önfejlődésed egy új szakaszába lép és hirtelen olyan emberek számára is láthatóvá válik a tehetséged, és elkötelezettséged, akik a jelenleginél jóval nagyobb mértékben tudnak lendíteni a karriereden. A magánéletedre ezekben a napokban a gyengédség és a harmónia lesz jellemző, de a szórakozással kapcsolatos költségeid jelentősen megnőhetnek egy váratlan alkalmi kiadás jelentkezése miatt.

A hónap közepétől pozitív hozzáállásra lesz szükséged, hogy jól ítélj meg egy elsőre nem túl vonzónak tűnő lehetőséget. Ha azonban veszed a fáradtságot és a dolgok mögé nézel, megláthatod a helyzet olyan előnyeit is, melyek a felületes szemlélő számára rejtve maradnak.

A hónap végén egy felmerülő magánéleti problémát némi kreativitással kell kezelned, ami egyben lehetőséget ad majd néhány régóta fennálló félreértés tisztázására is. Ebben az időszakban kiemelkedő fontosságú lesz életedben a helyes kommunikáció, mivel egy rosszul megfogalmazott mondattal könnyedén lerombolhatod hosszú idők kemény munkáját. >>> Itt az éves horoszkópod 2021-re  >>> Itt a 2021 évi pénzügyi horoszkóp

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.