Havi horoszkóp 2021. január – Új energiák

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.12.28. 16:02

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap elején egy nem várt lehetőség pottyanhat az öledbe, ami ráadásul egy kellemes meglepetéssel jár. Használd ki a dolog előnyeit és ne foglalkozz azokkal, akik talán pusztán irigységből megpróbálnak lebeszélni arról, hogy élj azzal, amit az élet számodra kínál. Ezekben a napokban egy találkozás olyan inspirációt hoz a gondolataidba, amelyek segítségével teljesen más színben látsz majd néhány dolgot magad körül.

A hónap közepén nagy lehet benned az igény egy kis kényeztetésre és emiatt megnövekedhet az elégedetlenséged néhány felszínes kapcsolatot illetően. Lehet, hogy mindez arra inspirál majd, hogy átértékeld e kötelékek szükségességét a jövőben. Inkább legyen kevesebb ember körülötted, de azok legyenek minőségi kapcsolatok.

A hónap végén támogatás érkezik egy nem várt helyről, vagy nem várt személytől és ez segít neked abban, hogy egy problémát a vártnál hamarabb oldj meg. Ebben az időszakban egy utazás is várhat rád, mely segít abban, hogy újra értékelni tudj valamit, amiről már azt hitted, örökre elveszett az életedből. >>> Itt az éves horoszkópod 2021-re  >>> Itt a 2021 évi pénzügyi horoszkóp

Szűz – havi horoszkóp

A hónap elején ellentétes erők dolgozhatnak körülötted és feltorlódhat némi feszültség is a munkád és a magánéleted között. Mindeközben azonban pozitív változások és meglepetések gondoskodnak arról, hogy ne legyen számodra unalmas ez az időszak még akkor sem, ha ezen meglepetések egyike azért nem lesz túl örömteli.

A hónap közepén egy új kihívással kell megküzdened, de eközben tekintettel kell lenned valaki másra is magad körül. Ügyelj arra, nehogy elveszítsd a türelmedet. Ebben az időszakban válaszd ki okosan, melyik csatát vívod meg és melyik helyett választasz inkább egy ügyes kompromisszumot. Ügyelj arra is, hogy ne vállalj túlságosan nagy terhet, vagy túlzottan magas kockázatot sem.

A hónap végén vedd észre, hogy egy kis kedvesség, egy ölelés, vagy egy csók csodákra képes és el tudja simítani még a legnehezebbnek tűnő feszültségeket is. Vonzerőd és varázsod most különös erővel működik, használd fel nyugodtan e képességed, de használd okosan! >>> Itt az éves horoszkópod 2021-re  >>> Itt a 2021 évi pénzügyi horoszkóp

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.