Havi horoszkóp 2021. január – Új energiák

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.12.28. 16:02

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap elején egy izgalmas és új lehetőség kopogtathat be az ajtón, aminek kihasználásával új szemszögből vizsgálhatod meg, milyen lehetőségeid vannak a jövődet illetően. Ezek a napok valószínűleg a szokásosnál is több elfoglaltságot hoznak számodra, de az eredmény minden percet igazol majd. Ne engedd, hogy az irányítás kicsússzon a kezeid közül!

A hónap közepén megnövekedik az igényed az érzelmekre, de ahhoz, hogy ez iránti vágyadat kielégítsd, le kell mondanod bizonyos mértékben a kényelmedről és egy kicsit talán a biztonságodról is. Mérlegeld a kockázatokat és ne feledd, hogy azért van, ami semmilyen körülmények között nem éri meg.

A hónap végén meg kell bíznod valakiben, akivel kapcsolatban semmilyen tapasztalatod nincs ezen a téren és ez feszültségekhez vezethet. Mivel nagy kockázatot nem vállalsz, nyugodta megteheted ezt a tőled nem szokványos lépést is és utólag majd levonhatod a konzekvenciákat is. >>> Itt az éves horoszkópod 2021-re  >>> Itt a 2021 évi pénzügyi horoszkóp

Halak – havi horoszkóp

A hónap elő felében keményen kell dolgoznod, ha azt szeretnéd, hogy körülötted a dolgok úgy alakuljanak, ahogyan azt elvárnád. Ebben az időszakban mások tesztelhetik, mennyire vagy kitartó, de az is elképzelhető, hogy megpróbálnak keresztbe tenni neked. Nagyon vigyázz arra, hogy ne adj ki információkat magadról olyanoknak, akiknek veled ellentétesek a céljaik. Te csak ragaszkodj a saját utadhoz és ne reagálj egy esetleges provokációra sem.

A hónap közepén egy régóta várt hír izgalmas, pozitív változásokat hozhat az életedbe. Ebben az időszakban új emberekkel is megismerkedhetsz, de egy régebbi felületes ismeretség is átfordulhat komolyabb kapcsolatba. Pénzügyeidben, ebben az időszakban egy izgalmas döntés okozhat mélyreható változást.

A hónap végére az önbizalmad és pozitív hozzáállásod hozzásegít ahhoz, hogy valódi előrelépést tegyél egy régóta húzódó, számodra alapvető jelentőségű ügyben. Mindehhez kapcsolódóan a hónap utolsó napjai egy utazást is hozhatnak számodra, amelynek sikerén sok múlik majd. >>> Itt az éves horoszkópod 2021-re  >>> Itt a 2021 évi pénzügyi horoszkóp

.