Havi horoszkóp 2021. január – Új energiák

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.12.28. 16:02

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap elején ellentétes erők közé szorulhatsz és kemény döntések sora várhat rád, melyben választanod kell munka és család között. Ugyanakkor ebben az időszakban egy kellemes meglepetés is ér, amely a karriereddel és a pénzügyeiddel kapcsolatos pozitív változással kecsegtet. A helyzet mégsem biztos, hogy egyszerű lesz, ugyanis emiatt egy időre talán ki kell lépned a komfortzónádból is.

A hónap közepén olyan helyzet alakulhat ki, melyben a szokásosnál keményebben, akár ellentmondást nem tűrő módon kell képviselned a véleményedet, érdekeidet. Ügyelj azonban arra, hogy ebben ne menj túl messzire és igyekezd meglátni és hagyni, érvényesülni a másik fél érdekeit is amellett, hogy kiállsz magad igazáért.

A hónap vége nagy áttörést hozhat számodra, ha ki tudod használni a szerencsédet, vagy egy véletlenül kialakult helyzeti előnyödet és időben dönteni tudsz egy fontos pénzügyi kérdésben. Ne feledd, hogy az is egy jó döntés lehet, ha nemet mondasz valamire, amibe a legtöbben hibásan beleugranak. >>> Itt az éves horoszkópod 2021-re  >>> Itt a 2021 évi pénzügyi horoszkóp

Rák – havi horoszkóp

A hónap első felében nagy energiával és szenvedéllyel vágsz bele a dolgaidba, de közben nagyon kellene ügyelned arra, hogy ezzel mások érdekeit ne kockáztasd túlságosan. Ha így teszel, nem csak sikeres leszel, de elnyered a környezeted elismerését és csodálatát is. Frissen megnövekedett népszerűségedet pedig használd ki arra, hogy jót tegyél valakivel, akinek nem osztott ilyen szerencsés lapokat az élet.

A hónap közepén erős nyomás alá kerülhetsz és úgy tűnhet, valaki, vagy valakik igyekeznek ártó szándékkal beavatkozni az életedbe. Most nagyon ügyesen kell lavíroznod és a helyes stratégia valószínűleg az lesz, ha elkerülöd a nyílt küzdelmet. A helyzet ugyanis gyorsan változhat, így hamar kikerülhetsz az ellenfeleid látóköréből egy váratlan esemény miatt.

A hónap végére problémáid akadhatnak egy közeli hozzátartozóddal, aki makacs és önző módon próbálja saját érdekei szerint alakítani a dolgokat körülötted. Próbálj kompromisszumot keresni és ha nem sikerül, távolodj el tőle amilyen messze csak lehet. Majd később újra felveheted a fonalat, ha már lecsengett az ügy. >>> Itt az éves horoszkópod 2021-re  >>> Itt a 2021 évi pénzügyi horoszkóp

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.