Heti horoszkóp 2021. november 1. – november 7. – Mögöttes szándékok között

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.10.30. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében a siker és a boldogság találhat meg. Csordultig tele lehetsz jobbnál jobb ötletekkel, pozitív gondolataid támadnak és még egy fontos találkozás is vár rád. Most egy kicsit úgy érezheted magad, mintha körülötted minden és mindenki a te érdekedben cselekedne. Valóban jól alakulnak a dolgaid, de egy valakire közben figyelj oda. Ő nem akar jót neked.

A hét második felében meg kell védened valakit egy támadástól. Ha az illető közel áll hozzád, nehéz lesz a dolgot kiegyensúlyozott érzelmekkel kezelni. Légy óvatos és próbáld kordában tartani az érzelmeidet, de ne hagyd, hogy gyengének tekintsenek. Néha erőt és határozottságot kell mutatni, hogy eredményt érjünk el.

>>> Már elkészült a november havi horoszkóp is!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében előbújhat belőled az újító szellem. Most talán örömmel kipróbálnál valami új dolgot, megváltoztatnál egy régi rutint, de arra is leküzdhetetlen vágyat érezhetsz, hogy magad körül alakíts át mindent. Ne lepődj meg azon, ha a környezeted egy része gyanakvóan tekint most rád, hiszen könnyen lehet, hogy eközben valakinek kényelmetlenséget okozol. De hát a változás már csak ilyen, nem igaz?

A hét második felében az lesz a jellemző, hogy azt kapod vissza sokszorosan az élettől, amit te magad is beleadsz. Igaz lehet ez az elismerésre, másokkal szembeni viselkedésre, de akár a pénzügyekre is. Ha például ezekben a napokban segítségére leszel a körülötted lévő embereknek, számíthatsz rá, hogy az sors ezt megsokszorozva adja vissza majd neked.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.