Heti horoszkóp 2021. november 1. – november 7. – Mögöttes szándékok között

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.10.30. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében a nagylelkűségedet teszi próbára valaki azzal, hogy olyasmire kér, ami azért még neked is túlzásnak tűnik. Mielőtt döntesz, gondold át, milyen hatással van ez a dolog rád és ügyelj arra, hogy ne vállalj túl nagy kockázatot, vagy terhet. Néha jobb az elején nemet mondani, mint később egy problémahalmazt görgetni magunk előtt.

A hét második felében megoszthatod valakivel egy titkodat, vagy néhány olyan gondolatodat, amelyet eddig talán nem mondtál el senkinek. Lehet, hogy ezzel, szándékod ellenére is egy sebet gyógyítasz be, vagy alkalmat teremtesz arra, hogy az illetővel a kapcsolatotok még mélyebb értelmet nyerjen.

>>> Már elkészült a november havi horoszkóp is!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében egy kellemes meglepetés érhet és te egy komoly helyzetben igazán önmagadat adhatod. Ha a szituáció a kedved szerint alakul, ne menj el az adódó lehetőség mellet, hozz ki belőle minél többet. Könnyen lehet, hogy egy kis nyitottsággal, fogékonysággal az új dolgokra, no meg tanulással nagyot lendíthetsz a sorsodon, ami a magánéletedet, de akár a karrieredet is érintheti. Ne feledd: egy változás egyben mindig lehetőség is!

A hét második felében harmonikusan alakulhat a lelki életed, ami különösen jó hatással lehet az emberi kapcsolataidra. Ma jó időszak kezdődik az életedben és ez alkalmad ad arra, hogy valakivel tovább építsd a viszonyodat, de arra is, ha egy meglévő ellentétet elsimíts. Most úgy kerülhetnek érzékeny ügyek is terítékre, hogy közben nem kerül sor feszültségre, vitára.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.