Heti horoszkóp 2021. november 1. – november 7. – Mögöttes szándékok között

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.10.30. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében egy a jövődet érintő fontos kérdésben kell döntést hoznod. Az egyik oldalon egy komoly előhaladást jelentő, de nagy felelősséggel végezendő feladat, a másikon egy több szabadidőt engedő, de kihívást nem hozó út vár. Vond be a családodat a döntésbe és használd a megérzéseidet is.

A hét második felében dolgozni kell egy kicsit egy kapcsolatodon, mert egy érzékeny téma felvetése miatt feszült helyzet alakulhat ki körülötted. Nagy szükség lesz most az intuitív képességeidre és az érzékenységedre, hogy visszaállítsd a megfelelő légkört. A hétvégén, egy összejövetelen, izgalmas új barátra lelhetsz.

>>> Már elkészült a november havi horoszkóp is!

Bak – napi horoszkóp

A hét első fele a lázadás ideje lehet számodra és erős ösztönzést fogsz érezni arra, hogy megszabadulj valamitől, amivel kapcsolatban a szokás rabja vagy. Ha úgy érzed, lépned kell, ne habozz, tedd meg és zárd le ezt a szakaszt végre az életedben. Nem lesz könnyű, de a végén felszabadító érzés lesz.

A hét második felében időt kell szakítanod arra, hogy megpróbálj tisztába jönni a saját érzéseiddel és az életed céljaival. Választás előtt állsz ugyanis, akár bevallod magadnak, akár nem. Ne csak az érzelmi, hanem a szociális kapcsolataidat is vizsgáld meg és próbáld meg eldönteni, mi a fontosabb számodra. Sajnos mindent most sem tudsz egyszerre megkapni.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.