Heti horoszkóp 2021. november 1. – november 7. – Mögöttes szándékok között

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.10.30. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első fele intenzív érzelmi hullámokat hozhat a napjaidba. Mindez legfőképpen a személyes kapcsolataidat érinti majd, de egy ponton hatással lehet egy olyan viszonyra is, melytől a jóléted és a boldogulásod függ. Légy nagyon óvatos a megnyilvánulásaiddal a külvilág felé és ne feledd, hogy nem kell minden esetben minden csatát megvívnod.

A hét második felében a szeretet és a gyengédség dominálhat körülötted. Ha egyedül vagy, most nagy az esélye annak, hogy ígéretes partnerrel hozzon össze a sors, ha pedig partnerkapcsolatban élsz, akkor egy különösen varázslatos és romantikus néhány nap várhat rád, mely sokáig elkísér a gondolataidban.

>>> Már elkészült a november havi horoszkóp is!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében valaki, aki közel áll hozzád, számíthat az megértésedre egy ügyben, de az ösztöneid talán azt súgják, hogy az illető nem mindenben őszinte hozzád. Bár te elsőre mindenkiben igyekszel megbízni, most talán hallgatnod kellene a megérzéseidre. Derítsd ki, mit rejtenek el előled, kiderülhet, hogy a történetnek valójában még egy olvasata van.

A hét második felét a szokásosnál kevesebb stressz és a szokásosnál több élvezet teszi kellemessé és erre még egy lapáttal rá is tehetsz azzal, hogy szervezel magadnak és párodnak valamilyen izgalmas programot. Ha pedig odafigyelsz és elég szemfüles vagy, most egy igen kedvező lehetőségre is lecsaphatsz, olyanra, amelyik nem terem minden bokorban. Légy résen!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.