Heti horoszkóp 2021. november 1. – november 7. – Mögöttes szándékok között

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.10.30. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét elején egy igazi érzelmi kalandban lehet részed és hogy ez a kaland mekkora lesz, az egyes egyedül csak rajtad múlik. Partnereden, legyen az új, vagy régi, mindenesetre nem fog múlni semmi. Figyelem! Most még egy kis kísérletezés is megengedett lehet, ha fogékony vagy rá.

A hét második felében egy kezdeményezés, vagy ajánlat érkezhet hozzád valakitől, aki nagyon jó benyomást kelt és úgy tűnik, hitelt érdemlő információkat szolgáltat. Mivel számodra most éppen megfelelő az idő arra, hogy valami újba fogj, légy nyitott és fontold meg, élsz-e a felkínált lehetőséggel.

>>> Már elkészült a november havi horoszkóp is!

Halak – heti horoszkóp

A hét elején egy érdekes és ösztönző találkozó elé nézel és a dolog alkalmat ad arra is, hogy valami újat, izgalmasat is kipróbálj. A kérdés az, hogy mostanra már elegendő szabadsággal rendelkezel-e ahhoz, hogy lépj ebbe az irányba, vagy ezzel még egy ideig várnod kell.

A hét második fele a kapcsolattartásról és a zökkenőmentes emberi kapcsolatokról szólhat számodra. Remek órákat tölthetsz együtt számodra kedves emberekkel és arra is alkalmad lehet, hogy felszámolj egy problémát, amely régóta nyomás alatt tartotta egy kapcsolatodat. Ezekben a napokban remek tárgyalóképesség is jellemez, ami alkalmat ad arra, hogy egy adott szituációban kedvezményeket érj el.

.