Havi horoszkóp 2021. december – Ne vállald túl magad

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.11.25. 16:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap elején egy nézeteltérés okoz feszültséget, aminek a vége az lehet, hogy kompromisszumot kell kötnöd és hátrébb lépned egyet egy kevésbé fontos ügyben. Talán ettől frusztrált leszel, ami természetes, de az életben vannak kudarcok, meg kell tanulni ezekkel is együtt élni. Ettől még nem fog összedőlni a világ.

A hónap közepére visszatér az életkedved, ami kemény munkára sarkall és ennek eredménye igen hamar megmutatkozik majd. A gyors siker hatására olyan kapuk is megnyílhatnak előtted, amelyekről eddig még álmodni sem mertél. A jóval ugyanakkor bejöhet némi rossz is, készülj fel arra, hogy nem mindenkinek tetszik a sikered. Kezeld elegánsan egy illető provokációját.

Az ünnepek minden bizonnyal csendesen, szeretetben és békességben telnek, amit csak egy lehetséges kisebb családi viszály tud majd némileg árnyalni. Igyekezz higgadtan kezelni az ügyet, ezek a napok nem arra valók, hogy a régi sérelmeket felhánytorgassuk. Koncentrálj a jó dolgokra és a többivel most ne foglalkozz.

A hónap végén egy kreatív ötlet jelenhet meg a fejedben, amivel megnövelheted a bevételeidet és ez döntési helyzet elé állít téged. Ha vállalod a kockázatot, talán sokat veszítesz, de ha sikerül a terved, komoly előrelépést tehetsz. Az év vége nagy kérdése az lehet, vajon belevágsz-e.

>>> Minden egyéb horoszkópunk itt található

Halak – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban olyan érzésed lehet, mintha mindenki veled szemben lenne és a világ összeesküdött volna ellened. Ha azonban kitartó leszel, hamarosan elkezdenek egészen jól működni körülötted a dolgok. Ekkor már nemcsak a te hozzáállásod válik pozitívvá, de végre nagyobb támogatást is érzel a környezeted felől.

A hónap közepe magában hordozza a konfrontáció lehetőségét is, melyen csakis a te türelmes és együttműködő természeted segíthet túljutni. Ebben az időben főleg a másokkal történő egyeztetésekkel gyűlhet meg a bajod. Ügyelned kell arra is, nehogy túlságosan sok kötelezettséget vállalj, mivel könnyebben elkaphat a hév és olyasmire is igent mondasz, amit később aztán megbánhatsz.

A hónap vége a harmóniát és a jó közérzetet hozza el számodra, optimizmus és kiegyensúlyozottság köszönthet rád. Ezek a napok a nyugalomról és a társasági életről szólnak, de alkalmat adnak egy kis összegzésre is. A hónap utolsó napjai meglepetést hozhatnak számodra és egy lehetőséget, hogy az életedben mélyreható változásokat érj el, ha te is azt szeretnéd. Egy fontos kérdésre most csakis te adhatsz választ önmagadnak.

.