Havi horoszkóp 2021. december – Ne vállald túl magad

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.11.25. 16:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap elején valaki agresszíven közelíthet hozzád és úgy tűnik, az a célja, hogy valamilyen módon ártson neked. Jó módszer lehet a leállítására, ha te nyugodt maradsz és nyugodtan is reagálsz a dolgokra. Nem kell felvenned a kesztyűt, ha nem akarod. Ezekben a napokban kitartónak kell lenned a munkában, de ez a kitartás nem várt eredményt hozhat. Talán egy előléptetés, vagy pénzbeli jutalom vár rád. Ha ebben az időszakban kezdeményeznél, vagy változtatnál valamit, akkor ebben segítségre, támogatásra találsz majd.

A hónap közepén már optimistán és boldogan várod az ünnepet, amit csak tovább fokozhat, hogy egy váratlan szerencse is megtalálhat ezekben a napokban. Vigyázz azonban, hogy ne ragadjon el a hév és ne vállalj olyan kötelezettségeket, melyeket később esetleg megbánnál. Ez az időszak energiával és boldogsággal tölt majd fel, amit tovább fokoz, hogy sikerülhet néhány régi elvarratlan viszályt is rendezni végre. Szóljanak ezek a napok a megbocsátásról is. Rövid az élet, ne teljen haraggal a szívben.

A hónap végén egy váratlan lehetőség új célokat ad számodra, melynek megvalósításával tartalmas jövő év elé nézhetsz. Most egy kis kockázatvállalás is beleférhet, de csakis az ésszerűség keretein belül. Egy meghívást most ne utasíts vissza, hacsak nem akarsz lemaradni egy olyan eseményről, melyet azután sokáig emlegetni fognak a résztvevők.

>>> Minden egyéb horoszkópunk itt található

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap elején meg kell próbálnod kompromisszumot kötni egy fontos ügyben, ezt azonban ne éld meg visszalépésként. Az élet végül is kompromisszumok sorozata, muszáj alkalmazkodnunk a külső körülményekhez. Ezekben a napokban talán többet foglalkozol múlttal és jövővel, talán vissza is tekintesz eddigi életedre és előre az előtted álló évekre. Ha reálisan gondolkodsz, akkor valójában sokkal többet értél el, mint ahogyan azt előre eltervezted, légy büszke önmagadra és az eredményeidre.

A hónap közepén szükséged lesz minden éberségedre, ugyanis egymás után több választási helyzet elé állít majd az élet. Készülj fel arra, hogy esetleg nem mindig sikerül majd a legjobb lehetőség mellett döntened. Ne akarj ugyanakkor mindenben tökéletes lenni, mert az úgysem fog sikerülni az adott körülmények között. Az ünnepek szerencsésen és békességben telnek, jó alkalmat adnak arra, hogy rendezd a viszonyodat valakivel, akivel kissé eltávolodtatok egymástól.

A hónap utolsó időszakát használd a feltöltődésre és a családdal való még szorosabb viszony kiépítésére. Az életben végül mindig a család marad az egyetlen hely, ahova fordulhatunk a bajban. Ez az időszak számodra talán egy hirtelen jött fogadalommal zárul, melyet azután betartani sokkal nehezebb lesz, mint az előzetesen gondolod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.