Havi horoszkóp 2021. december – Ne vállald túl magad

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.11.25. 16:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első napjaiban kemény munka várhat rád, aminek nem marad el sem az eredménye, sem pedig a visszhangja. Ráadásul most olyanok is felfigyelhetnek rád, akiktől még te sem számítottál eddig dicséretre. Ezekben a napokban, a magánéletedben is felpöröghetnek az események. Népszerűnek és vonzónak érezheted magadat, amit csak tovább erősít, hogy egy ismeretlen egyre többször kerül az utadban, gyaníthatóan nem véletlenül. Ha partnerkapcsolatban élsz, mérlegelned kell, mennyit ér meg egy esetleges futó kaland, ha viszont egyedül élsz, megédesítheti az ünnepet egy új szerelem.

A hónap közepén nehézségeid támadhatnak a határidők betartásával kapcsolatban. Érdemes lehet átgondolni, hogy nem vállaltál-e túl sokat ismét és hogy miért ismétlődik ez gyakrabban veled, mint szeretnéd. Lehet, hogy túlságosan maximalista vagy? Idén több izgalmat, de egy pozitív változást és kellemes meglepetéseket is hoz az ünnep számodra.

A hónap végén viszont könnyen lehet, hogy egy kisebb csalódás is vegyül az élményeid közé. Konfliktus közeli helyzet alakulhat ugyanis ki valakivel, aki nagyon közel áll hozzád. A probléma megoldásához pedig valószínűleg neked is meg kell tenned egy lépést hátrafelé a béke visszaállítása érdekében. Néha érdemes okos kompromisszumot kötni, még akkor is, ha nem fűlik nagyon hozzá a fogunk.

>>> Minden egyéb horoszkópunk itt található

Rák – havi horoszkóp

A hónap első napjai produktívan és harmonikusan telnek, a terveid pedig jó eséllyel hiánytalanul teljesülnek. Természetesen ez nem véletlen, hiszen a pozitív hozzáállás, ami most jellemez téged, ismét jó alapot ad a sikerhez. Ezekben a napokban figyelemmel kell lenned azonban arra, nehogy valaki belerángasson egy olyan ügybe, amelyhez végső soron semmi közöd. Jobb kimaradni a zűrös helyzetekből, aki főzte, egye is meg a kását.

A hónap közepén talán módosítani kell néhány terveden, de ez a fő célokat nem változtatja meg, inkább csak egy kis szépségtapaszként fogható fel. Ezekben a napokban különösen kerüld az adósságot és a felesleges kötelezettségvállalást. Ügyelj arra is, hogy haszontalan pénzköltésekkel ne terheld az amúgy is szoros költségvetésedet. Ne feledd, nem kell megfelelned senki elvárásainak, ha nem akarsz.

Az hónap vége örömteli hangulatban telik, amit egy várható jó hír csak tovább növel majd. Ideális időszak ez, hogy egy utazást, vagy nyaralást tervezz, hiszen együtt lesz mindenki, aki érintett lehet benne. Az utolsó napok már az új célokról és az önfejlődésről szólhatnak számodra. Ha van egy elképzelésed arról, min változtatnál az életedben, akkor remek alkalom, hogy fogadalmat tégy. Csak aztán meg is tartsd!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.