Havi horoszkóp 2021. december – Ne vállald túl magad

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.11.25. 16:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első felében késznek kell lenned egy kompromisszumra is, hogy tovább tudj haladni egy fontos ügyben. Ennek eredményeképpen módosításra szorul pár előre eltervezett programod. Ez feszültséget, szorongást okozhat benned, amin muszáj lesz úrrá lenned. Lehet, hogy most még többet kell dolgoznod egy célodért, de emiatt ne mondj le a terveidről.

A hónap közepe elhozza számodra a békét, harmóniát és a várakozás boldog örömét. Élvezheted a feléd áradó szeretetet és ezekben a napokban találkozhatsz olyanokkal is, akikkel csak ritkán van alkalmad együtt tölteni az időt. Ezekben a napokban vigyázz arra, hogy ne vállalj túl sokat, ha csak tudod, oszd meg a feladataidat másokkal, hogy minél több ideig tudd élvezni te is a társaságot.

A hónap vége nyugalmasan, harmóniában telik majd, melyet ugyan megzavarhat egy rossz hír, de ez érdemben nem befolyásolja majd a hangulatod. Gondolataidat ekkor már egy eljövendő új időszak kötheti le, melyben fontos szerepet vállalhat egy hozzád egyre közelebb álló személy.

>>> Minden egyéb horoszkópunk itt található

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első felében úgy érezheted magad, mint aki mázsás terheket cipel hegynek felfelé. Küszködésed és kitartásod azonban nem lesz hiábavaló, hiszen az eredmények téged igazolnak majd, így hamarosan elismerés és egy meglepő segítség is várható. Ez jó alkalom lehet, hogy egy kezdeményezéssel is előállj és egy új területen is előrelépj.

A hónap közepén konfrontációnak lehetsz kitéve, ami könnyen meggondolatlan lépésre sarkallhat téged. Próbáld kordában tartani az érzelmeidet, különben elhúzódó feszültségre kell számítanod. Ha tudod, válassz inkább egy elegánsabb, kimértebb megoldást a helyzet kezelésére. Az ünnepek kellemesen telhetnek, bár lesz olyan előre eltervezett program, amit talán nem sikerül megvalósítanod. Ügyelj arra, hogy az előkészületekben ne vállald túl magadat. Nem kell bizonyítanod senkinek semmit.

A hónap utolsó napjaiban boldognak és optimistának érzed majd magadat, emiatt joggal gondolod úgy, hogy megérte az a sok pénz és energia, amit befektettél. Ezekben a napokban talán valaki egy kisebb csalódást is okoz majd neked, de könnyen túl tudod tenni magadat ezen. Törődj inkább saját magaddal ezekben a napokban. Ne feledd: az intimitás és a testmozgás nagyban csökkenti a felgyülemlett feszültséget.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.