Havi horoszkóp 2021. december – Ne vállald túl magad

Horoszkóp minden hónapra

HoroszKópé

2021.11.25. 16:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap eleje nemcsak pénzügyi sikereket hozhat számodra, hanem egy döntés felelősségét is. Cselekedj most ösztönösen, halld meg, mit súg a megérzésed, ezúttal nem fog cserbenhagyni. Ezekben a napokban nem történhet olyan veszekedés közted és a szeretteid között, melyet egy ölelés és egy csók ne tudna meggyógyítani. Törekedj arra, hogy ezek mindig legyenek nálad „készleten”.

A hónap közepén extra terhet ró rád a készülődés, amihez érdemes külső segítséget is igénybe venned. A vásárlások lebonyolításánál viszont már a te figyelmedre lesz szükség, mivel nagy az esélye annak, hogy egy csábító ajánlat végül drágábbnak bizonyul majd, mint gondoltad. Ügyelj arra, nehogy felesleges kötelezettséget vállalj ebben az időszakban. Az ünnepek öröme hamar elmúlik, a rossz hitel viszont sokáig megmarad.

A hónap vége nem csak a szeretteid, hanem önmagad miatt is emlékezetes lehet. Szánj most időt egy kis visszatekintésre és vedd észre, milyen sikeresen alakult az életed. Ne a félig üres, hanem a félig tele poharat lásd. Az élet hamarosan egy új munka, vagy akár egy új életmód lehetőségét hozza, ez azonban nagyban függ a te döntéseidtől is, melyet egy fontos fogadalommal most megpecsételhetsz.

>>> Minden egyéb horoszkópunk itt található

Bak – havi horoszkóp

A hónap elejét türelmetlenség és feszültség jellemezheti, ami meggondolatlan lépésekre sarkallhat téged. Légy óvatos és próbáld féken tartani az indulataidat, nehogy hosszan elhúzódó problémákat kelljen azután kezelned. Ezekben a napokban csábító ajánlatok késztetnek arra, hogy erődön felül próbálj megszerezni valamit. Jól gondold meg, milyen kötelezettséget vállalsz, csak addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér.

A hónap közepe már a szeretettel teli várakozásról szól és ezt az sem tudja megzavarni majd, hogy talán nem minden tervedet sikerül tökéletesen megvalósítanod. Ha így alakul, vedd elő a híres kreativitásodat és oldd meg a problémákat a magad módján. Végül ez jobban sikerülhet, mint az eredeti ötlet.

Az ünnepek örömben és boldogságban telnek és alkalmat adnak arra is, hogy régi vitás kérdéseket rendezz olyan valakivel, aki fontos számodra. A hónap végére egy régi álmod teljesülhet, ezt a későn jövő lehetőséget azonban már nem biztos, hogy lesz kedved kihasználni.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.