Heti horoszkóp 2021. november 15. – november 21. – Két lábbal a földön

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.13. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében felerősödik benned a vágy a függetlenségre. Saját irányt szeretnél szabni az életednek anélkül, hogy ebbe bárki is beleszólna. Ha úgy érzed, hogy a cél, amit kitűztél, megérdemli, hogy harcolj érte, akkor ne késlekedj. Vágj bele, vállalj kockázatot, kísérletezz. Ha nyersz, megvalósult egy álmod, ha elbuksz, akkor pedig elmondatod, hogy te legalább voltál elég bátor, hogy megpróbáld.

A hét második felének a sikere azon múlik majd számodra, hogy egy felmerülő problémát mennyire sikerül elhárítanod időre. Ha valami elsőre nem úgy alakul, ahogyan szeretnéd, ne add fel, próbálj más módon eredményre jutni. A hét végén egy kisebb ribillióba keveredhetsz, amit egy a környezetedben dúló hatalmi harc eredményez.

>>> Hat csillagjegy, mely kimaxolja a karácsonyt

Bak – napi horoszkóp

A hét elején szinte az életed minden területén ösztönző változásokra kell számítanod. Most egy nyitott és progresszív közelítésmód sikereket és elismerést hozhat, de azért arra számítanod kell, hogy előrehaladásodat nem mindenki fogja örömmel nézni. Most egy lehetséges új barát, vagy partner tűnhet fel a színen, mivel érdekesebbnek, izgalmasabbnak tűnsz a megszokottnál. Az óvatosságodat azonban soha ne felejtsd otthon.

A hét második felében olyan helyzet adódhat, hogy valakitől kedvezményt, vagy kedvezőbb elbírálást kérhetsz, de a szívességért cserébe később neked is meg kell majd tenned valamit. Mindennek ára van, de ez esetben ez számodra is egy kifizetődő ügylet lehet, nem beszélve a dolgok érzelmi vonatkozásairól. Könnyen nyerhetsz ugyanis most egy támogató barátot is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.