Heti horoszkóp 2021. november 15. – november 21. – Két lábbal a földön

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.13. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében hatással lehetsz a környezetedre és ez önbizalmat ad számodra ahhoz is, hogy egy régebbi sérelmen felülkerekedj, vagy egy vitás kérdést a magad javára dönts el. Természetesen szükség van arra, hogy bizonyos helyzetekben érvényesítsd az akaratodat és meghúzd magad körül a vonalakat, de közben ügyelj arra, hogy a lehető legkisebb kárt okozd ezzel a másik lelkében.

A hét második felében nyitottan kell közelítened egy emberi kapcsolathoz, de közben fontos szempont lehet észben tartani, hogy mindez milyen hatással lesz a már meglévő elkötelezettségeidre. Az események ugyanis könnyen lehet, hogy kiszámíthatatlanul alakulnak most körülötted, ami azt eredményezheti, hogy kénytelen leszel egy kicsit improvizálni is.

>>> Hat csillagjegy, mely kimaxolja a karácsonyt

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében az életed egy területén megláthatod a lehetőséget egy változásban és amennyiben sikerül rugalmasan hozzáállnod a dolgokhoz, komoly lehetőség kapujában találhatod magadat. Most lehetőséged nyílik arra is, hogy előléptetést, vagy kedvezőbb pozíciót harcolj ki egy alku során. Élj vele!

A hét következő időszakában valaki, aki közel áll hozzád, számít az együttérzésedre, de az ösztöneid talán azt súgják, hogy az illető nem teljesen őszinte hozzád. Bár te idealista vagy és mindenkiben igyekszel megbízni, most okos lenne hallgatnod a megérzésedre. Derítsd ki, mit hallgatnak el előled, kiderülhet, hogy a történetnek van még egy merőben új olvasata.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.