Heti horoszkóp 2021. november 15. – november 21. – Két lábbal a földön

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.13. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében kiemelten fogékony lehetsz a spiritualitás és a képzelet világa felé és figyelmed könnyen fordulhat felfedezetlen titkok és rejtélyek irányába. Értékes segítséged lehet ebben a meditáció, az álmok és egy partner, aki támogatóan mutatja számodra az utat. Ezekben a napokban különösen nyitott lehetsz a művészetekre, ezen belül is a filmekre és a zenére.

A hét második felében elmélyült lehetsz lelkileg és ez alkalmat adhat arra, hogy megoszd valakivel egy titkodat, vagy egy olyan érzelmedet, amelyről azt gondolod, hogy nem tartozik a nyilvánosságra. Lehet, hogy ezzel, tudtod nélkül, gyógyírt adsz valamire, ami pedig lehetőséget ad arra, hogy egy kapcsolatod még mélyebb értelmet nyerjen.

>>> Hat csillagjegy, mely kimaxolja a karácsonyt

Rák – heti horoszkóp

A hét első fele ideális lehet ahhoz, hogy bizonyos területeken változtatásokat hajts végre az életedben. Most a szokásosnál több motivációt érzel, hogy olyasmibe is belekezdj, amelyre eddig nem bírtad rászánni magadat. Bízz önmagadban és ne félj egy ésszerű kockázatot sem vállalni! Most a bátraké a szerencse.

A hét második felében gondolataidat egy rejtély foglalhatja le egy olyan témában, amellyel eddig talán csak futólag foglalkoztál. Most igazi vadásszá válhatsz, mivel agyad sokkal részletesebben képes lesz értelmezni a kapott információkat. Egy fontos dologban viszont változhat a véleményed és győzni fog benned a józan ész.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.