Heti horoszkóp 2021. november 15. – november 21. – Két lábbal a földön

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.13. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első fele pozitív változásokkal és egy kaland ígéretével hoz izgalmat az életedbe. Ezekben a napokban alkalmad lehet megélni a szenvedélyedet valakivel, aki talán már közel áll hozzád, de az is lehet, hogy most ismered meg. Most betekintést nyerhetsz egy titokba is, amely megváltoztathatja a kialakult képedet egy számodra fontos dologról, vagy emberről.

A hét második felében egy olyan területen érhetsz el sikereket, ami mindenki számára komoly fegyverténynek minősül körülötted. Ezekben a napokban többen és jobban oda fognak figyelni arra, amit teszel, vagy mondasz és ez lehetőséget ad arra, hogy meggyőzd az embereket olyasmiről is, amely számodra fontos.

>>> Hat csillagjegy, mely kimaxolja a karácsonyt

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első időszakában úgy érezheted, hogy szinte mágnesként vonzódik hozzád valaki. Az illetőre most óriási hatással lehet az, amit mondasz, vagy teszel, így a helyzetet kihasználva most jó irányba terelheted az illetőt, vagy szorosabbá fűzheted vele a kapcsolatodat. Arra is alkalmat ad a jelenlegi helyzet, hogy közös erővel érjetek el sikert az életed egy fontos területén.

A hét második felében kapcsolatba kerülhetsz valami újjal és érdekessel. Ez jó alkalom arra, hogy egy kis színt vigyél a szürke hétköznapokba és megismerj olyan embereket, akik teljesen másképpen élnek és gondolkodnak, mint te. Itt az alkalom arra, hogy gyakorold egy kicsit az elfogadást és meghallj olyan véleményeket is, amelyek gyökeresen eltérnek a te életfelfogásodtól.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.