Heti horoszkóp 2021. november 15. – november 21. – Két lábbal a földön

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.13. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első fele sikereket, szerencsét hozhat, de egyben kísértést is arra, hogy az önbizalmad túlzott mértékben megnövekedjen, ezért érdemes lesz odafigyelned a reakcióidra és a kommunikációdra a külvilággal. Elképzelhető ugyanis, hogy most egy meggondolatlan megjegyzéssel, vagy akár helytelen viselkedéssel nagyobb kárt okozol önmagadnak, mint számítasz rá.

A hét második felében könnyen elkaphat a lelkesedés és emiatt képes leszel arra is, hogy olyan kockázatot vállalj, amelyre normál körülmények között nem kerülhet sor. Igyekezz hát tudatosan kívülről nézni dolgokat és nem bedőlni a gátlástalan manipulációnak, amely ezekben a napokban mindent körülleng. Légy reális és keresd a valódi lehetőségeket!

>>> Hat csillagjegy, mely kimaxolja a karácsonyt

Halak – heti horoszkóp

A hét elején úgy érezheted, hogy szinte minden a kezed alá dolgozik körülötted. Ha fel akarsz tárni egy rejtélyt, amely már régóta foglalkoztat, most itt az ideje, hogy ennek érdekében is lépéseket tégy. Ennek során izgalmas felismerést tehetsz, amely akár még a jövődre is komoly hatással lehet.

A hét második felében egyre többször törnek fel benned az emlékek valakivel kapcsolatban, aki a múltad egy részét jelenti. Ezek a napok megfelelőek arra is, hogy emlékezz, de arra is, hogy feldolgozz magadban olyan érzéseket, melyek az idők során soha nem kerültek felszínre igazán benned. Mindebben viszont most te kaphatsz segítséget valakitől, akiben megbízol, aki meghallgat és jó tanáccsal is szolgál.

.