Heti horoszkóp 2021. november 22. – november 28. – Erősödő érzelmek

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.20. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében a kitűnő megfigyelőképességedre kell támaszkodnod és ha ki akarsz aknázni egy lehetőséget, gyorsan is kell döntened, mielőtt mások is felfedezik azt. Most egy ügyes húzással előnyt szerezhetsz, amit jól kihasználva egy kis extra bevétel ütheti a markodat.

A hét második felében megtapasztalhatod, hogy a színfalak mögött olyan erők is dolgoznak, melyek sokkal erősebbek nálad. Bármit is tervezel, légy figyelemmel erre, mint külső körülményre és ha teheted, igyekezd ezeket az erőket magad mellé állítani, vagy tevékenységüket legalább a magad hasznára fordítani.

 >>> 5 csillagjegy, mely még idén eléri a célját

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében gondolataidat egy titok foglalhatja le egy olyan témában, amellyel eddig talán csak felületesen foglalkoztál. Most igazi vadásszá válhatsz, mivel agyad sokkal részletesebben képes lesz értelmezni a kapott információkat. Egy fontos dologban viszont változhat a véleményed és győzni fog benned a józan ész.

A hét második fele szervezéssel, megbeszélésekkel, egyeztetésekkel telik, amiből nem egy vitába is torkollhat. Különösen akkor fordulhat ez elő, ha az érveidet túlságosan erősen képviseled másokkal szemben. Hagyd a többieket is érvényesülni és ne használj túl erős kifejezéseket. Ha megsérted a másik felet, az biztosan nem viszi előre az ügyeket.

.