Heti horoszkóp 2021. november 22. – november 28. – Erősödő érzelmek

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.20. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első fele stabilitást és nyugalmat hozhat az életedbe. Mindez pedig a külvilág számára is látható lehet, így számíts arra, hogy tanácsért, segítségért fordul most hozzád valaki. Ezekben a napokban különösen fontos lehetsz a családod számára is és jó esélyt kapsz arra, hogy egy feszült viszonyod végre elmozduljon a holtpontról. Légy óvatos ugyanakkor most egy új elköteleződéssel kapcsolatban.

A hét második felében részt vállalhatsz valaki életének pozitív átalakításában, de ahhoz, hogy ebben valódi eredményt érj el, rá kell venned az illetőt a valódi változtatásra is. Tegyél meg mindent meggyőzéssel és ha kell finom kényszerítéssel is, de ha túl nagy ellenállásba ütközöl, lépj hátra egy lépéssel. Fogadd el, hogy ami neked követendő, az másnak talán nem való.

 >>> 5 csillagjegy, mely még idén eléri a célját

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első fele harmonikusan indulhat számodra, amit fokozhat az is, hogy jó hírt kaphatsz valahonnan, amitől szinte szárnyalni fog a kedved, hiszen igazolja döntéseidet és hogy jó irányba tart az életed. Ezekben a napokban megnövekedik benned a szeretet, amelynek a hatását a környezeted egésze élvezni fogja. Most még olyanok is mosolyogva tekinthetnek rád, akik amúgy intrikusan állnak hozzá mindenhez, amit csak csinálsz.

A hét második felében növekedésben és lendületben lehetnek a folyó ügyeid, amely nemcsak arra ad lehetőséget, hogy irányba állítsd a hajót, melyet kormányzol, de arra is, hogy utasokat vegyél fel, olyanokat, akik a tanácsodra, támogatásodra szorulnak. Ezekben a napokban nagy hatással lehetsz néhány ember életére. Bánj felelősen a hatalommal, amely most a kezedbe kerül.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.