Heti horoszkóp 2021. november 22. – november 28. – Erősödő érzelmek

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.20. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében fontos lehet számodra egy sikeres megjelenés, vagy a jó körítés, így fokozottan ügyelj a környezeted rendjére és tisztaságára és nem különben a megjelenésedre. Ha ennek érdekében most egy kicsit többet is kell költened a szokásosnál, tedd meg, hidd el, nem lesz egyetlen fillér sem belőle kidobott pénz!

A hét második felében valószínűleg extra felelősséget kell vállalnod egy helyzet megoldása érdekében, amely nemcsak elismerést hozhat számodra, de mintakén szolgálhat másoknak is. Ezekben a napokban új barátok és egy lehetséges új szerelem is megtalálhat, de hogy ez utóbbival mit kezdesz, az nagyban függ a meglévő viszonyrendszeredtől is. Lehet, hogy komoly dilemma előtt állsz majd.

 >>> 5 csillagjegy, mely még idén eléri a célját

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében a kapcsolati problémák kerülhetnek terítékre, különösen akkor, ha egy váratlan, új ismeretség egy időre megzavarja a tisztánlátásodat még önmagaddal kapcsolatban is. Elképzelhető, hogy a fejedben több különböző verziója is lejátszódik a várható eseményeknek, de nagy az esélye annak, hogy végül a biztonságot és a stabilitást választod. Azért jó néha eljátszani egy-egy kósza gondolattal is, nem igaz?

A hét második időszakában növekvő intenzitással erősödhet benned az érzés, hogy komoly változtatásokat hajts végre magad körül és jó esélye van annak, hogy mindezeket most végre tűzön-vízen át keresztül fogod vinni. Ezúttal hajlamos lehetsz arra is, hogy könyörtelenül és konok módon állj hozzá az általad kitűzött célhoz, de számíts rá, hogy valakiben ez akár ellenállást is szülhet.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.