Heti horoszkóp 2021. november 22. – november 28. – Erősödő érzelmek

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.11.20. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében egy hamarosan esedékes romantikus program lehet az, ami leköti a figyelmedet. Ahogyan mindig, most is mindent megteszel majd azért, hogy a kedveseddel, vagy a barátaiddal eltöltött idő emlékezetes és zavartalan legyen. A hét közepén számíthatsz egy kisebb kellemetlenségre is, de jó eséllyel ez nem fogja érinteni az életed főbb dolgait.

A hét második felében teljesülhet egy vágyad, amelyre már nem is számítottál. Egy rövid utazás során pedig új ismeretségre tehetsz szert, amely miatt majd egy sor kérdést kell majd tisztáznod önmagadban. Van, amikor azt gondoljuk, minden rendben van körülöttünk, aztán egy napon ráébredünk, hogy mást, vagy máshogyan szeretnénk. Lehet, hogy neked most jön el egy ilyen nap.

 >>> 5 csillagjegy, mely még idén eléri a célját

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében a belső egyensúly, a harmónia és az elégedettség érzése kísér, ami lehetőséget ad számodra arra, hogy rendezd a kapcsolatod valakivel, akivel már egy ideje eltávolodtatok egymástól. Bár előfordulhat, hogy valaki egy kisebb-nagyobb dráma előidézésével megpróbálja megzavarni a nyugalmadat, most ennek sikerére nagyon kicsi lehet az esélye.

A hét második felében kissé zaklatott lehetsz egy zavaró körülmény, vagy egy félreérthető szituáció miatt. Gondold végig, hogy vajon érdemes-e energiát pazarolni a kialakult helyzetre, vagy a személyre, aki mindezt okozza. Lehet ugyanis, hogy igen gyorsan túl kellene lépned mindezen és a figyelmedet az igazán fontos ügyekre, vagy emberekre fordítanod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.