Heti horoszkóp 2021. december 13. – december 19. – Befolyással a környezetre

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.11. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében jelenléted és fellépésed vonzó lehet a körülötted lévőknek, így könnyedén tudsz magad mellé állítani embereket, meggyőzni másokat az igazadról, de arra is remek alkalmat ad ezt az időszak, hogy vásárolj, vagy eladj valamit számodra kedvező feltételekkel. Ha pedig egy bizonyos személyt szeretnél közelebb tudni most magadhoz, akkor itt az alkalom, hogy lépj.

A hét második felében a megszokottnál is könnyebben tudod alakítani magad körül az események menetét, de ez ne csábítson könnyelműségre. Nem dőlhetsz hátra, mert a háttérben valaki könnyen lehet, hogy azon dolgozik, hogy ne menjen annyira simán minden körülötted. Vannak, akik nem tudják elviselni, ha másnak náluk jobban megy a szekér. Légy óvatos!

>>> Csillagjegyek, melyeknek a szerelemről szólhat a 2022. év

Bak – napi horoszkóp

A hét első felében nagyfokú tudatosság jellemez majd, így esélyed lehet arra, hogy olyan dolgokban is előrehaladást érj el, melyek eddig minden esetben nehézségeket okoztak. Ha leszoknál egy káros szenvedélyről, vagy éppen egy új rendszert vezetnél be az életedben, most kiváló alkalmat találhatsz ezekre.

A hét második felében légy tudatában annak az erőnek, energiának, mely most belőled árad. Ez hasznos lesz számodra, de egy ponton károsan befolyásolhatja valaki más sorsát. Légy óvatos, ne okozz felesleges kárt, de azt se felejtsd el, hogy nem lehet mindig csakis másokra tekintettel lenni. Meg kell találni azt az arányt, amely számodra még elfogadható. A hét közepén egy rejtélyre derülhet fény, amely nagy hatást gyakorolhat rád érzelmileg.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.