Heti horoszkóp 2021. december 13. – december 19. – Befolyással a környezetre

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.11. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében egy kockázatvállalás pozitív eredményhez vezet, ez azonban nem szabad, hogy arra sarkalljon téged, hogy ezután gyakrabban menj bele kockázatos helyzetekbe. Ne feledd, ez esetben a kivétel erősítheti a szabályt. Ezekben a napokban a szokásosnál több papírmunka is várhat rád, ami különös figyelmet igényel majd a részedről.

A hét második felében veled történő pozitív dolgok látszólag lehet, hogy a szerencsének köszönhetőek, de ezek mögött valójában nagyon komoly munka és kitartás áll részedről. Úgyhogy ne érezd magadat rosszul, amikor ezekben a napokban szinte elhúzol a környezeted mellett és sokkal messzebb jutsz, mint bárki. Sokat tettél érte, meg is érdemled!

>>> Csillagjegyek, melyeknek a szerelemről szólhat a 2022. év

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első fele kiváló lehetőséget biztosít számodra az érdekeid érvényesítésére, mivel most úgy tudsz határozott és meggyőző lenni, hogy közben együttműködést mutatsz a másik fél felé. Ha valami új üzletbe kezdenél és ehhez csapatot kell építened, most remek alkalom adódik erre is. Csak aztán jól válogasd meg a tagokat!

A hét második felében kifejezetten vonzódhatsz a gyönyörű dolgokhoz és izgalmas emberekhez. Ezek a napok különösen ideálisak lehetnek számodra egy kis szépítkezésre, vásárlásra, vagy beszerzésre és arra is, hogy hozzákezdj egy utazás megszervezésének. Most egy friss ismeretség hatására olyan érzelmi hullámok csaphatnak fel benned, melyekre talán még sokáig emlékezni fogsz.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.