Heti horoszkóp 2021. december 13. – december 19. – Befolyással a környezetre

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.11. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében nagy hatással lehetsz a környezetedre, ami jelentheti azt is, hogy könnyedén meggyőzöl valakit az igazadról, de azt is, hogy akivel szeretnél közelebbi kapcsolatot, ismeretséget kialakítani, nagyon pozitívan fog erre reagálni. Árad most belőled valami erő, ami mindenki számára vonzó lehet. Használd ki ezt!

A hét második felében fokozott befolyással lehetsz az életed további alakulására, ha nem becsülöd alá túlságosan a saját képességeidet és nem ülsz fel egy erőszakos személy megtévesztési taktikáinak. Légy határozott és profi, aki pedig leszerepel most előtted, annak legyen ezen túl már zárva az ajtód.

>>> Csillagjegyek, melyeknek a szerelemről szólhat a 2022. év

Rák – heti horoszkóp

A hét első fele alkalmat ad arra, hogy befolyást szerezz, hatást gyakorolj másokra, a nagy kérdés az, hogy mire fogod végül használni ezt a varázserőt. Igyekezz pozitívan gondolkodni és olyan irányba mozdulni, amivel nemcsak magadnak, hanem a környezetednek is kedvezően alakítod a sorsát. Mindeközben pedig ne mulaszd el szemmel tartani azt a személyt, aki már egy ideje furcsa tekintettel méreget téged.

A hét második felében izgalmak várnak rád, ezek azonban nem valószínű, hogy idegességet, vagy káoszt hoznának. Sokkal esélyesebb, hogy ezek a napok kellemesen és érdekesen telnek el egyre növekvő várakozással a szívedben. Most erő és elszántság lehet benned ahhoz is, hogy egy rossz szokásodtól megszabadulj, akár örökre.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.