Heti horoszkóp 2021. december 13. – december 19. – Befolyással a környezetre

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.11. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első napjaiban nagy szükséged lesz a híres kezdeményezőkészségedre, ha azt szeretnéd, hogy bizonyos dolgok végre kimozduljanak a holtpontról. Légy közvetlen és őszinte a környezeteddel és éreztesd velük, hogy hiszel abban, amit csinálsz. Ha így teszel, sokkal többen melléd állnak és sikerülhet valódi változásokat is elérned.

A hét második fele annyira simán alakulhat, hogy úgy érezheted, hogy most már semmi sem áll az utadba és eléred a célodat, legyen az magán, vagy üzleti természetű. Ez könnyen lehet, hogy nagyjából így is van, de azért arra ne számíts, hogy az utad sima, zökkenőmentes lesz. Valaki ugyanis talán még nem mondott le arról, hogy meggátoljon a végső sikeredben.

>>> Csillagjegyek, melyeknek a szerelemről szólhat a 2022. év

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében a kezdeményezőkészségedet kell kamatoztatnod. Nem elég a szándék és hogy beszélgess valamiről, mindig meg kell tenni azt a bizonyos első lépést. Ez most rád vár. Meg fogod látni, hogy a többi kis lépés, ami ezután következik, már nem is lesz annyira nehéz.

A hét második fele pozitív visszajelzéseket hozhat számodra. Most végre célt érhetsz valamiben, választ kaphatsz egy régóta feltett kérdésre, eredményt hozhat egy sok időt és energiát felemésztő projekt. Ezekben a napokban valaki kifejezetten vonzónak talál majd és ennek hangot is ad, ami kérdéseket vet fel benned a jövőre vonatkozóan. Ne dönts azonban elhamarkodottan és ügyelj arra is, hogy ne a pillanatnyi érzelmeid irányítsanak.

.