Heti horoszkóp 2021. december 13. – december 19. – Befolyással a környezetre

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.11. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét elején önbizalommal telve és erőtől duzzadóan veted bele magadat a munkába, de a magánjellegű kapcsolataidra is kedvezően hat, hogy most olyan kisugárzással rendelkezel, hogy még azok számára is láthatóvá válsz, akikről korábban azt feltételezted, soha nem vesznek észre. Használd ki a helyzetet és foglalj el új pozíciókat!

A hét közepén a pénzügyeid terén lesz tennivalód, amely során hosszadalmas ügyintézésre kell számítanod. A hét végére viszont már elvonulnak a felhők és a hangulat is nyugodtabb, barátságosabb lesz. Ezt erősíti az is, hogy nagy valószínűséggel egy kis extra pénz áll a házhoz, ami azt teszi lehetővé, hogy kényelmesebben tekints az eljövendő hónapok elé.

>>> Csillagjegyek, melyeknek a szerelemről szólhat a 2022. év

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében megnövekedhet a népszerűséged egy váratlan eseményre adott gyors és okos reakciód miatt és elképzelhető, hogy a megszokottnál többen hallgatnak majd a véleményedre, lesznek kíváncsiak a szavaidra. Légy felelős egy ilyen helyzetben, mert egy esetleges tévedésed most talán másokat is kellemetlen helyzetbe hozhat. Most ráadásul egy új kapcsolat is borzolhatja körülötted a kedélyeket.

A hét második felében szinte minden vonzóvá válik számodra, ami új, vagy újdonság. Most lehet, hogy eljött a bevásárlások, felújítások ideje számodra, de az is elképzelhető, hogy mindez a személyes kapcsolataidat is érinteni fogja. Ebben az értelemben is vágyhatsz most valami újdonságra és ha ezt egy jelenlegi kapcsolat nem adja meg számodra, még az is lehet, hogy hamar máshol fogod megtalálni mindezt.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.