Heti horoszkóp 2021. december 27. – 2022. január 2. – Vég és kezdet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.25. 16:00

Az Ikrek életében most valami igazán remekül alakul, az Oroszlán most valahol egy feszültséget enyhíthet. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében kitartásra és türelemre lehet szükséged, mert a dolgaid egy része nem biztos, hogy pont olyan ütemben halad majd, ahogyan azt te szeretnéd. A magánéletedben is előfordulhatnak kisebb súrlódások, melynek eredménye az álláspontok bemerevedése lehet. Mindezen feszültségek feloldásához idő kell, légy megértő és ne akard siettetni most a dolgokat.

A hét második felében a nagylelkűségedet teszi próbára valaki azzal, hogy olyasmire kér, ami azért még neked is túlzásnak tűnik. Mielőtt döntesz, gondold át, milyen hatással van ez a dolog rád és ügyelj arra, hogy ne vállalj túl nagy kockázatot. Néha jobb az elején nemet mondani, mint később egy problémahalmazt gurítani magunk előtt.

>>> Itt van a 2022. évi horoszkóp

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében óriási teljesítményekre lehetsz képes és erre tudod késztetni a közvetlen környezetedet is. Most kedvező feltételek adódnak ahhoz is, hogy üzleti tárgyalásokat folytass, értékesíts valamit, vagy éppen vásárlásokat bonyolíts. Ezekben a napokban találkozhatsz olyan emberekkel is, akik egy jó ötlettel, vagy érdekes információval szolgálnak számodra, melyet később fel tudsz használni a személyes életedben is.

A hét második fele optimizmust és boldogságot hoz számodra. A szerencse is melléd szegődik valamiben, ami azt eredményezi, hogy vállalhatsz egy kis kockázatot is. Ügyelj azonban arra, hogy a siker végül ne tegyen könnyelművé, mert nincs azért kőbe vésve, hogy innentől bármit teszel, az jól sül el.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.