Heti horoszkóp 2021. december 27. – 2022. január 2. – Vég és kezdet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.25. 16:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében a magánéletedben történhet fordulat, különösen, ha időben meglátod a lehetőséget arra, hogy egy szituáción fordíts és kezdeményezően lépj fel. Most alkalmad lehet szorosabb kapcsolatot kialakítani valakivel, de arra is, hogy egy feszült viszonyt enyhíts, vagy akár át is fordíts, sokkal szívélyesebbé.

A hét második felében megtapasztalhatod, hogy mekkora erő van az elszántságban, amely benned lakozik. Az a határozottság, amely most belőled árad megnyithat egy ajtót, amelyről te magad is azt hitted nemrég, hogy örökre zárva marad előtted. Most már csak az kell, hogy legyen elég bátorságod be is lépni rajta.

>>> Itt van a 2022. évi horoszkóp

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében egy szórakoztató és barátságos személy lesz hatással a mindennapjaidra. Ezeket a napokat kevesebb stressz és harmónia jellemzi majd, ugyanakkor egy hír ideális alkalmat teremthet számodra, hogy egy kis extra bevételre is szert tegyél.

A hét második fele a friss izgalmak és a váratlan lehetőségek időszaka lehet. Most képes lehetsz a jövőbe pillantani és megjósolni, mi vár rád, ráadásul mindezt egy váratlan találkozás teheti még izgalmasabbá. Most alkalmad lehet betekinteni egy számodra eddig láthatatlan, de nagyon fontos rejtélybe, mely ismét bebizonyítja, hogy a világ körülöttünk nem csak annyi, amit a felületes szemlélő képes ebből érzékelni.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.