Heti horoszkóp 2021. december 27. – 2022. január 2. – Vég és kezdet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.25. 16:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében a türelmetlenség ostoba hibákhoz vezethet, így szükséged lehet az önuralmad minden apró darabkájára, ha nem akarsz végül elpuskázni egy lehetőséget. Tartsd szem előtt a szabályt, minden vágás előtt kétszer mérj. A hét közepén a környezetedben valaki fellázadhat ellened, de higgadtan kezelve a helyzetet, könnyű lesz a megoldás.

A hét második felében egy nagy ugrásra lesz szükséged, hogy leküzdj egy előtted tornyosuló akadályt és erőbedobásod jó eséllyel végül meghozza a várt eredményt. Ugyanakkor most egy döntés is vár rád, amely egy elkötelezettséggel lehet kapcsolatos. Légy óvatos, mert itt most nagyon fontos lehet a tartalom mellett a forma is.

>>> Itt van a 2022. évi horoszkóp

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében a helyes időzítés lehet a kulcsa annak, hogy sikerrel vegyél egy akadályt. Egy szó, vagy mondat, mely jókor hangzik el, most szinte csodát tehet és olyan ajtókat nyithat meg előtted, melyekről eddig csak álmodozni mertél. Mindeközben ne feledkezz meg arról sem, hogy nem csak te vágysz elismerésre. Add meg mindezt másoknak is!

A hét második felében egy olyan területen érhetsz el sikereket, melyektől nem csak te, de általában mások is tartanak, így mindez számodra komoly fegyverténynek minősülhet. Ezekben a napokban többen és jobban oda fognak figyelni arra, amit teszel, vagy mondasz és ez lehetőséget ad arra, hogy meggyőzd az embereket olyasmiről is, amely számodra fontos.

.