Heti horoszkóp 2021. december 27. – 2022. január 2. – Vég és kezdet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.25. 16:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében a kitartásod és odaadásod hosszú távú sikereket hozhat az életedbe. Most, ha kedved tartja, némi kockázatot is vállalhatsz, de arra azért ügyelj, hogy ez ne menjen túl az ésszerűség határán. Önbizalmad most a szokásosnál is erősebb lehet, ami azt hozhatja, hogy egy kapcsolatodban kezdeményezőként fellépve, nagyobb elkötelezettséget várhatsz a másik féltől, mint eddig.

A hét második felében foglalkoznod kell a jövőbeni terveiddel. Vedd számításba a lehetőségeidet és olyan célt tűzz ki magad elé, amelyet teljesíteni is tudsz. Ez azonban nem jelenti azt, hogy add fel nagyra törő álmaidat, csupán annyit, hogy kisebb lépésekben kell haladnod. A hét közepén egy magánjellegű kapcsolatban tapintatosan kell majd eljárnod.

>>> Itt van a 2022. évi horoszkóp

Bak – napi horoszkóp

A hét első fele békét és harmóniát hozhat az életedbe és egy kis időre elfeledkezhetsz minden gondról és bánatról, ami emésztett az elmúlt időszakban. Ezekben a napokban hamarabb eshetsz a könnyelműség hibájába is, így légy óvatos most, amikor vállalásokat teszel, mert utóbb talán kellemetlen lesz, ha valaki számon kéri mindezt rajtad.

A hét második fele remek alkalmat kínál arra, hogy gondozd a kapcsolataidat. Igyekezz most minél több időt eltölteni azzal, aki fontos számodra és ne felejtsd el kifejezni azt sem, amit irántuk érzel. Szavaid most gyógyírként hatnak másokra és még olyanok is megnyugvásra lelhetnek tőlük, akiknek a helyzete ne olyan kedvező, mint neked.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.