Heti horoszkóp 2021. december 27. – 2022. január 2. – Vég és kezdet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.25. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében kitartásra és türelemre lesz szükséged, mert nem biztos, hogy minden a terveid szerint alakul majd. Ugyanakkor olyan helyzet formálódhat körülötted, melyben a te megbízhatóságod és lojalitásod hirtelen mindenki számára láthatóvá válik és elhozza egy olyan ember csodálatát, akinek a véleménye fontos számodra.

A hét második felében a siker és a boldogság talál meg. Tele lehetsz jobbnál jobb ötletekkel, pozitív gondolataid támadnak és egy fontos találkozás is vár rád. Most egy kicsit úgy érezheted magad, mintha körülötted minden és mindenki a te érdekedben cselekedne. Valóban jól alakulnak a dolgaid, de egy valakire közben figyelj oda. Ő nem biztos, hogy valóban a barátod.

>>> Itt van a 2022. évi horoszkóp

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében komoly szereped és felelősséged lehet abban, hogy egy hozzád közelállónak hogyan sikerül túljutni az élete egy nehéz szakaszán. Mutass példát és igyekezz minden részletben segíteni, de ne ess túlzásba sem. Ne te legyél az végül, aki mások helyett viseli a terheket. Más támogatni valakit és más helyette mindent megtenni.

A hét második felében kreatívan és nyitottan közeledj egy változás kezdetéhez, amelynek eredménye elsősorban attól függ, hogy te mennyire leszel képes kihasználni az ebben rejlő lehetőségeket. Ezek a napok nagyon jó alkalmat adnak változások, új trendek elindításához, de ahhoz is, hogy valamely, az életedben régóta létező dologra ezen túl merőben más szemmel tekints.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.