Heti horoszkóp 2021. december 27. – 2022. január 2. – Vég és kezdet

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.12.25. 16:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében viszont már szinte lelkiismeret furdalást érezhetsz amiatt, hogy milyen remekül alakult az életed, mivel azt gondolhatod, hogy mindez már túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Ne is foglalkozz semmilyen zavaró tényezővel, most koncentrálj arra, ami pozitív és ami előtted van. Még akkor is így tegyél, ha közben azt érzed, valaki szinte felrobban, látva a sikereidet.

A hét második felében szorgalmad és kitartásod nem várt eredményt hozhat és ehhez ezúttal a szerencsének is lehet majd némi köze. Most nagyon fontos lenne, hogy a sikert ne kísérje egy könnyelmű döntés, melynek a végén azt kellene majd mondanod: könnyen jött, könnyen ment.

>>> Itt van a 2022. évi horoszkóp

Rák – heti horoszkóp

A hét első fele stabilitást és nyugalmat hozhat az életedbe. Mindez pedig a külvilág számára is látható lehet, így számíts arra, hogy tanácsért, segítségért fordul most hozzád valaki. Ezekben a napokban különösen fontos lehetsz a családod számára is és jó esélyt kapsz arra, hogy egy feszült viszonyod végre elmozduljon a holtpontról. Légy óvatos ugyanakkor most egy új elköteleződéssel kapcsolatban.

A hét második felében úgy érezheted majd, hogy a jelenleginél sokkal nagyobb térre, szabadságra van szükséged és ez akár még meggondolatlan lépések megtételére is sarkallhatnak. Légy óvatos és soha ne felejtsd otthon a józan eszedet. Legyen számodra jó jelzés, amikor egy jó barát arra figyelmeztet, hogy hibát készülsz elkövetni.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.