Heti horoszkóp 2022. január 24. – 2022. január 30. – A jövő mozgásai

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.22. 16:00

A Rákra most egy különleges meglepetés vár, a Halak jövője nagyon változik. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele egy kellemetlen találkozót hozhat, ahol egy választást, vagy egy döntést akarnak majd kicsikarni tőled. Legyen bármi is ez, ne írj alá semmit, amíg az ügy minden lehetséges következményével nem szembesültél. Nehogy utólag derüljön ki, hogy valamire, ami sok mindent megváltoztathat, nem gondoltál.

A hét második felében egy titok, vagy rejtély lehet az, ami leköti a gondolataidat és a vizsgálódás során olyan dolgot fedezhetsz fel, ami arra késztet, hogy felelősségre vond egy közeli ismerősödet, vagy hozzátartozódat. Légy óvatos azonban, mert benne van a pakliban, hogy végül alaptalanok lesznek a vádjaid és válaszok helyett csak egy jókora veszekedést kapsz a nyakadba.

>>> Pénzügyi horoszkóp 2022-re

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében csakis rajtad múlik, hogy egy hírből, eseményből milyen következtetéseket vonsz le. Ha képes leszel ugyanis elfogadni, hogy minden rosszban van valami jó, akkor megláthatod, hogy a változás, amely körülöttünk zajlik, egy lehetőséget is ad számodra. Ne azon keseregj, ami esetleg elveszett, hanem annak örülj, ami most lehetővé vált! Vonatkozzon ez a lelki életedre is!

A hét második felében mélyen elgondolkodtathat egy hír, vagy esemény és arra késztethet, hogy utána eredj egy rejtélynek, vagy egy olyan információnak, amiről érzed, hogy valami nem stimmel vele. Az ismeret azonban, melyet most megszerzel, arra inspirálhat, hogy változtass valamin az életedben és másokat is erre biztass.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.