Heti horoszkóp 2022. január 24. – 2022. január 30. – A jövő mozgásai

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2022.01.22. 16:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első fele olyan eseményeket hozhat, melyek kedvezően segítik a gazdasági helyzetedet, de ezek a napok nem csak ezen a területen tartogatnak számodra kellemes meglepetéseket. Felmerülhet a lehetősége ugyanis egy izgalmas, talán távoli utazásnak és valószínűleg ez lesz nálad első számú topikja a következő heteknek.

A hét második felében a stressz szinte eltűnhet az életedből és a helyét átveheti a béke és a nyugalom. Az emberi kapcsolataid most kiegyensúlyozottak lesznek és a népszerűséged is megnövekedik az elmúlt időszak igyekezetének eredményeképp. Ez az időszak remek alkalmat ad arra is, hogy valakihez közelebb kerülj, vagy egy fagyos viszonyt optimális hőmérsékletűre hevíts fel.

>>> Pénzügyi horoszkóp 2022-re

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy kis extra erőfeszítéssel a vártnál is nagyobb eredményt érhetsz el valamiben úgy, hogy emiatt talán még egy kissé kellemetlenül is érzed magadat látva a környezetedben egyes emberek kevésbé szerencsés dolgait. A szerelmi életedre sem lehet panaszod, a hét végén egy romantikus program örökre emlékezetes maradhat.

A hét második felében egy olyan dologban érhetsz el eredményt, amelyben a siker mindenki számára komoly fegyverténynek minősül. Ezekben a napokban többen és jobban oda fognak figyelni arra, amit teszel, vagy mondasz és ez lehetőséget ad arra, hogy meggyőzd az embereket olyasmiről is, amely számodra fontos.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.